Under Armour fodboldstøvler

Under Armour logoUnder Armour er ikke nødvendigvis det første mærke, man tænker på, når man tænker fodboldstøvler. Det kan dog være, at man skal til at lave om på det, for indenfor de seneste år har de udviklet deres modeller, så de sagtens kan være med på den helt store scene.

Herunder har vi samlet en beskrivelse over de forskellige modeller som de producerer. På den måde kan du nemt få et overblik over, hvilken model du eventuelt skal have fat i.

Under Armour Magnetico

  Magnetico er bygget til boldfordelende midtbanespiller. Den er til fodboldspillere, der vægter overblik og forudseenhed højt. Den giver de bedste muligheder for et godt touch på bolden og en god boldomgang. Det får du gennem den tynde mikrofiberoverdel, som støvlen har.

  Det er også derfor, at knopsystemet er optimeret til vendinger, så du hurtigt kan komme derhen, hvor du skal være.

  Se flere priser på Under Armour Magnetico her →

  Under Armour Spotlight

   Spotligt er bygget til den hurtige spiller. Den er til spilleren, der elsker fart og eksplosivitet. Den er med en syntetisk overdel, der giver dig en god komfort. Samtidig har en carbon ydersål, der er både let og fleksibel. Sammen med knopsystem giver det dig rigtig gode muligheder for at få fart over feltet.

   Helt specielt så har Spotlight ingen snørebånd. Hen over midtfoden har den et kompressionsmateriale, hvilket gør, at det kun er en lynlås, der er nødvendig.

   Se flere priser på Under Armour Spotlight →

   Generelt om Under Armour

   Under Armour er en amerikansk producent af fodboldstøvler. Det er dog ikke der, hvor deres primære fokus ligger, da de også producerer sportsbeklædning og fodtøj. Her er det primært sportsbeklædning, der har det største fokus, hvor specielt deres svedtrøjer er meget populære.

   Virksomheden er grundlagt i 1996 af Kevin Slank. De har hovedkontor i Baltimore, Maryland. Set med danske øjne, så er det også dem, der ejer danske Endomondo, der blev opkøbt i februar 2015.

   Kilde: Wikipedia