Nike Hypervenom 3 Elite

Hypervenom er kollektionen designet til den hurtige, eksplosive og angrebsivrige spiller. Hypervenom 3 Elite er topmodellen fra Nike, som er designet til topspillere.

Hvis du vil læse mere om støvlen, så kan har vi lavet en længere beskrivelse lidt længere nede. Leder du efter andre modeller i denne kollektion, så er den placeret under Phantom-kollektionen, som du finder her.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på tværs af en masse forhandlere. På den måde slipper du for en masse besvær, og så er du sikker på, at du finder den bedste pris på dine nye Hypervenom Elite.


  Hypervenom 3 Elite

  Hypervenom 3 Elite er som tidligere nævnt topmodellen indenfor Hypervenom-kollektionen. Den er designet til den angrebsivrige spiller, der vil gøre alt for at komme forbi sin modstander og afslutte. Herunder har vi udarbejdet en mere detaljeret beskrivelse af støvlen samt dennes egenskaber.

  Overdelen

  Overdelen er udført af et helt stykke Flyknit. Det gør den super stærk, men samtidig også virkelig let. Det er vævet mere åbent, hvor der kræves dynamik, men samtidig lukket mere tæt, hvor der er behov for stabilitet og støtte.

  Overfladen er behandlet med Nikes ACC (All Conditions Control), som sikrer en god boldkontrol uanset vind- og vejrforhold.

  Forforden på støvlen er designet med et område, der er optimeret til spark. Denne ligger primært på støvlens vrist og kaldes Strike Zone. Den består af specielle skumpuder, som er integreret i overdelen.

  De sørger for et godt og blødt touch, men giver samtidig også mulighed for en hurtig og hård afslutning.

  Sokken

  Nogle af modeller er kaldet DF, som betyder Dynamic Fit Collar. Det er en betegnelse for “sokken”, som du ser på nogle af støvlerne.

  Sokken sørger for, at din fod er fastholdt og går i et med støvlen. Dog er den designet anderledes end f.eks. Superfly 6 Elite. Hypervenom-sokken er designet endnu mere med fokus på retningsskift, så din ankel er endnu bedre beskyttet.

  Indersål

  Da støvlen er optimeret efter den angrebsivrige med hurtige retningsskift, så er det vigtigt at sikre en god fastholdelse i støvlen. Det har Nike gjort ved, at har placeret en NikeGrip-sål, der sikrer, at du ikke kan skride rundt.

  Vægt

  DF FG-modellen vejer 187 gram.

  FG-modellen vejer 189 gram.

  DF AG-PRO-modellen vejer 208 gram.

  AG-PRO-modellen vejer 201 gram.