Umbro UX Accuro

Umbro UX Accuro Pro er en af Umbros topmodeller. Det er en støvle, der er forholdsvis neutralt i designet i forhold til andre mærker, men det er ikke noget, der bør skræmme dig. Der har nemlig været fokus på egenskaberne i stedet. Herunder har vi sammenlignet priser på tværs af en masse forhandlere. Det gør, at du kan finde de bedste tilbud på UX Accuro herunder. Vil du læse lidt mere om støvlen, så kan du læse videre nedenunder.


  UX Accuro

  UX Accuro er en støvle, der er målrettet afslutteren. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge den, hvis du f.eks. spiller forsvarer, for det kan du sagtens. Herunder har vi beskrevet den lidt nærmere.

  Overdelen

  Overdelen er lavet af mikrofiber med en masse kontrolpuder på forfoden. Disse optimeret til at kunne forbedre dit spark og din præcision.

  Ved midterfoden er der placeret et form for syntetisk net. Det skaber en forbedret stabilitet og åndbarhed. Derudover har den fået en integreret neoprenkrave ved støvleindgangen, der giver en god komfort.

  Knopsystemet

  Knopsystemet er designet efter ultimativ komfort og en god ydeevne. Den er designet til at arbejde sammen med støvlens ydersål, der er en let og yderst holdbar ydersål.