Design dine egne fodboldstøvler

Nogle gange, så kan det være rigtigt svært at finde et par fodboldstøvler, som man har helt vild med. Dog kan man godt stå i den situation, at man har fundet en støvle, der er rigtig mange, der spiller i. Derfor vil der også være mange, der har denne samme farvekombination, hvilket kan blive lidt kedeligt i længden.

På nuværende tidspunkt findes der 2 forskellige måder, du kan designe dine egne fodboldstøvler. Mange webshops er begyndt at gøre det muligt, at du kan tilføje dit navn, nummer og flag til dine fodboldsko. Det er forskelligt, hvad der tilbydes, og det er typisk ikke alle modeller, hvor du har denne mulighed.

Den anden mulighed er Nikes fodboldstøvler. NikeID er muligheden for, at du kan leje designer. Her har du blandt andet mulighed for at ændre farvekombinationerne, som du lyster.

Herunder har vi samlet 5 forskellige webshops, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på dine nye støvler. Typisk så koster det omkring 2-300 kroner mere end et almindeligt par ville koste.

Design dine egne fodboldstøvler hos Nike

Eksempel på, hvordan det kan se ud, når du benytter dig af NikeID.

Nike har som sagt et stort værktøj, du kan benytte dig. Det er også her, hvor du får mulighed for at have indflydelse på meget mere end andre steder. Du kan blandt andet ændre farven på modellen, logoet og snørebåndene.

Du kan også tilføje tekst til dem, hvor deres LongID giver mulighed for 7 tegn. Derudover har de også deres ShortID, som typisk er til nummer, som er 2 tegn. Du har samtidig også mulighed for at tilføje et flag til dine støvler, men det danske flag er desværre ikke en mulighed.

Deres værktøj giver dig muligheden for at tilpasse alle aspekter af støvlen, så du kan få en, der skiller sig ud.

Eftersom at de skal specialfremstilles, så tager det noget længere tid. Hos Nike tager det op til 6 uger at få lavet par, som du vil have dem.

Det er desuden heller ikke ret mange af modellerne, der har denne mulighed. For at gøre det lidt nemmere for dig, så har vi fundet et link, som tager dig direkte til alle de støvler, hvor du har denne mulighed.

Se støvler med mulighed for NikeID her 

 Design dine egne fodboldstøvler hos Unisport

Unisport - design dine egne fodboldstøvler
Du får muligheden for at tilføje dit UNIiD, når du går mod kurven efter at have tilføjet et produkt.

Unisport er også en af de shops, hvor du har mulighed for at tilpasse dine støvler. Her har du i modsætning til Nike mulighed for at tilpasse stort set alle deres modeller. Her har du mulighed for tilføje navn og flag.

Hvor mange tegn du har til rådighed svinger en del, men typisk så ligger det mellem 4-8 tegn. Unisport kalder det UNIiD. På den måde har du mulighed for at tilpasse din støvle.

Dog skal du være opmærksom på, at du billedet ikke opdaterer. Det betyder, at du ikke har mulighed for at se, hvordan den kommer til at se ud, når den er færdig.

UNIiD er gratis, og det tager forlænger normalt leveringstiden med 1-2 dage.

Du kan se Unisports udvalg af fodboldstøvler lige her

Design dine egne fodboldstøvler hos Sportsmaster

Sportsmaster - Design dine egne fodboldstøvler
Eksempel på, hvad du har mulighed for at tilføje til dine støvler hos Sportsmaster.

Hos Sportsmaster kan du tilføje meget af det samme, som du har mulighed for på Unisport. Dog har du hos Sportsmaster – udover flag og tekst – også mulighed for at tilføje emojis. Du har samtidig også mulighed for at tilføje helt op til 10 tegn sammen med dit nummer.

Du har mulighed for dette på stort set alle modellerne hos Sportsmaster. Du finder denne mulighed lige over, hvor du kan tilføje til kurven. Her står “Skal du have tryk på støvlerne?”. Her kan du tilføje navn, nummer og emoji, hvis du gerne vil have det.

Det er gratis at designe sine egne støvler hos Sportsmaster. Normalt så forlænger det leveringstiden med 1-3 dage.

Du kan se Sportsmasters udvalg af fodboldstøvler lige her

Design dine egne fodboldstøvler hos Sport24

En af de nyere spillere på markedet er Sport24. De giver også muligeden for at sætte dit eget præg på fodboldbanen.  Hos Sport24 har du mulighed for at kunne tilføje en tekst og et flag til dine støvler. Du har mulighed for at bruge op til 8 tegn, så der burde være rig mulighed for at få dit navn ind.

Det er dog ikke noget, som de skilter ret meget med. Du finder deres muligheder dybt inde i checkouten. Her har du mulighed for at tilføje tekst og flag, som det passer dig.

Du kan finde en oversigt med fodboldstøvlerne lige her

Design dine egne fodboldstøvler hos Adidas

Adidas - design dine egne fodboldstøvler
Eksempel på, hvordan det ser ud hos Adidas, når du skal designe dine nye støvler.

Adidas giver også store muligheder for at tilpasse dine støvler. Selvom du ikke kan ændre farver, så har du muligheder for at tilføje forskelligt tryk til hver støvle.

Det betyder, at du har mulighed for at tilføje en tekst på den venstre støvle, og en anden tekst på den højre støvle. Du har samtidig også mulighed for at tilføje et flag til dine støvler.

Du finder de støvler, der kan tilpasses ved at kigge efter personalise. Det gælder for de fleste af støvlerne, men der findes nogle, hvor det ikke er muligt.

Det svinger dog, om du har mulighed for at tilføje tekst og flag, kun tekst eller kun flag. Det skal du derfor lige være opmærksom på. Du tilpasser den ved at trykke på “Hurtig Customisation”, som du finder lige over læg i kurv-knappen. Har har du mulighed for at tilføje det ønskede.

Hos Adidas koster det 40 kr pr. støvle. Så skal du have på begge fodboldstøvler, så bliver det 80 kr. Leveringstiden kan man normalt regne med bliver forlænget med 1-2 hverdage.

Du kan se Adidas udvalg af fodboldstøvler lige her


    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *