Adidas Copa 19+

Copa+ er topmodellen i Copa-kollektionen. Copa-modellerne er nogle af de mest solgte i verden. Hvis modellerne herunder ikke siger dig noget, så kan det være, at Adidas Copa Mundial kan hjælpe lidt på det.

Copa+ bygger videre på komforten, som vi kender det fra de helt gamle modeller. Den har et klassisk udseende med et moderne twist. Komforten er i højsædet.

Vil du læse mere om modellen, så har vi lavet en længere beskrivelse lidt længere nede på siden.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Adidas Copa 19+ lige nu. Priserne opdateres dagligt, så du her helt sikker på at finde den bedste pris.


  Copa 19+

  19+ er som tidligere nævnt topmodellen i denne kollektionen. Du er derfor sikker på, at du får det bedste af bedste fra Adidas. Med rødder helt tilbage til 80’erne er dette en støvle, der har komforten i højsædet. Simpelt, klassisk design med et moderne twist i kombination med komfort. Det bliver ikke meget bedre.

  I denne kollektion finder du også Copa 19.1, Copa 19.2 og Copa 19.3.

  Overdelen

  Overdelen består af kængurulæder, som man kender det fra de gamle Copa Mundial støvler. Den er blevet behandlet med Adidas Fusionskin-teknologi, som er en behandling, der reducerer vandabsorbering. Til sammen giver alt dette en overdel med en ekstremt god komfort.

  Ligeledes kan du bemærke, at det er en fodboldstøvle uden snørebånd. Det har de gjort gennem et innovativt og atomisk korrekt fit. Pløsen er konstrueret af det elastiske Primeknit, som holder på foden og sikrer lockdown.

  På overdelen finder du også en masse skumpuder. De hjælper med at kontrollere bolden og giver en god boldfornemmelse.

  Overdelen hæfter i yderrammen af støvlen, der er fremstillet af Exoframe. Den er designet til at yde god stabilitet og øge trækkraften ved acceleration.

  Indersålen

  Indersålen i Copa 19+ er af et materiale kaldet Ortholite. Det giver, sammen med skumpuder i støvlen, en optimal støddæmpning.

  Knopperne

  Knopperne består primært af halvcirkulære og cirkulære knopper, der gør det nemt for dig at lave hurtige vendinger.

  Der skal gøres opmærksom på, at selvom støvlerne kun er mærket med FG, så har Adidas bekræftet, at disse godt må bruges som kunstgræs støvler også.

  Vægt

  FG/AG-modellen vejer 240 gram.

  SG-modellen vejer 240 gram.