Nike Mercurial Superfly 6 Pro

Nike Superfly 6 Pro er modellen lige under Superfly 6 Elite. Det er en støvle, som mange har mange af de samme træk som topmodellen, men til en væsentlig billigere pris. Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Superfly 6 Pro, da vi har sammenlignet en masse priser på tværs af forhandlere. Er du interesseret i at læse mere om selve støvlen, så kan du læse videre længere nede.


  Superfly 6 Pro

  Denne støvle er som tidligere nævnt lillebror til Elite-modellen. Det betyder dog ikke, at det er nogen dårlig støvle, vi har med at gøre her. Den har rigtig mange af de samme aspekter som topmodellen, hvilket også gør den til et rigtig godt køb til prisen.

  Støvlen er målrettet den hurtige og aggressive spiller, der elsker eksplosivitet og fart. Den er målrettet angriberen eller kantspilleren, der har fart over fødderne. Dog kan du også benytte dig af støvlen, men selvom du ikke spiller en af disse positioner.

  Overdelen

  Overdelen er lavet af syntetisk materiale, der indeholder mikroteksturering. Derudover har såkaldt speed ribs på langs af støvlen, der giver øget greb i bolden ved høj fart.

  Overdelen er så dynamisk, at den næsten smyger sig rundt om din fod. Det gør, at du har en rigtig god boldfornemmelse.

  Overdelen er desuden behandlet med NIKEs All Conditions Control (ACC), som er en belægning, der giver et godt greb i bolden, uanset om du spiller i regnvejr eller høj solskin.

  Indvendigt

  Indvendigt er støvlen udstyret med foring, der giver en god komfort. Hælen er desuden foret med et materiale, der holder godt fast i din hæl. Det gør, at din fod er helt sikret i støvlen. Dette materiale er ligeledes perforeret, så din ankel stadig kan ånde.

  Indersålen er tynd, og den er designet til at give de optimale betingelser i forhold til støddæmpning og skred i støvlen.

  Sokken

  Superfly 6 Pro har ligesom Elite-modellen også den berømte sok. Nike kalder det Dynamic Fit Collar, som forestiller en form for sok, der er en del af støvlen. Den giver en forlængelse af støvlen, der gør, at den bliver en del af dit ben.

  Den giver samtidig støtte til din ankel og medvirker, at den sidder meget bedre omkring din ankel. Den sidder dog ikke mere tæt end, at du stadig har fri mulighed for at bevæge dig.

  Foran på sokken er der indrettet en form for tap, så du nemt har mulighed for at tage din fodboldstøvle af eller på.

  Knopsystemet

  Knopsystemet er designet efter, at du skal have mulighed for at kunne ændre retning hurtigt. Derfor har NIKE udviklet et nyt knopsystem, som skaber de bedste betingelser for acceleration og deceleration. Her har de gjort deres aller bedste, så du har mulighed for at være så eksplosiv som mulig.

  Ydersålen er designet efter at kunne være responsiv, så den giver de bedste betingelser i samarbejde med knopsystemet.

  Vægt

  Vægten på Nike Mercurial Superfly 6 Pro er 213 gram.