Adidas Copa

Adidas Copa er en de mest populære fodboldstøvler igennem tiden. Siden 1980’erne er disse modeller blevet brugt af nogen af verdens bedste fodboldspillere.

Du kender sikkert Copa Mundial, som er en af de mest solgte fodboldstøvler nogensinde.

I dag består kollektionen af mange forskellige modeller. Fælles for dem alle er, at de har komforten i højsædet. Derfor benytter Adidas støvlerne i denne kollektion udelukkende højkvalitetslæder.

Nu til dags har modellerne dog fået et lidt mere moderne twist, så de følger lidt med tiden. De holder dog stadig fast i de gamle kerneværdier som komfort.

Herunder har vi samlet en oversigt over de bedste tilbud lige nu på Copa støvler. Lidt længere nede kan du læse mere om de enkelte modeller, og hvilke modeller du finder i kollektionen.


Copa støvler

Som nævnt tidligere, så fokuserer modellerne kort og godt på komfort. Det er også derfor, at støvlerne er produceret i kængurulæder. Det giver nemlig de bedste betingelser for en god komfort.

Støvlerne er kendt for at være nogle af de mest behagelige at have på. Jo mere, du bruger støvlerne, jo mere vil læderet tilpasse sig. Derfor vil den på sigt blive mere og mere komfortabel at spille i.

Kollektionen består på nuværende tidspunkt af følgende modeller:

Mange af modellerne har fået et moderne twist, så de følger lidt med tiden. De ser derfor en del anderledes ud end den traditionelle sorte fodboldstøvle, som man kender det fra gamle dage.