Nike Phantom

Nike Phantom er kollektionen, der er designet til den angrebsivrige spiller. Modellerne er designet med fokus på præcision, kontrol, kraft og overblik.

Phantom-kollektionen drager paralleler til støvler som Hypervenom 3 Elite og Total90 Laser III. Fælles for disse modeller er deres målsætning om den bedste fodboldstøvle til den offensive spiller.

Der er 6 forskellige modeller indenfor denne kollektion. Du kan se dem allesammen samlet herunder, ellers kan du gå direkte til de enkelte modellers sider.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Nike Phantom fodboldstøvler. Priserne opdateres dagligt, så du er helt sikker på, at du finder den bedste pris.


Phantom fodboldstøvler

Phantom er den helt nye store kollektionen indenfor Nike fodboldstøvler. Disse modeller er delt op i 2 kategorier. Nike Phantom Vision og Nike Phantom Venom. Herunder har vi skrevet lidt mere uddybbende om de 2 forskellige linjer.

Nike Phantom Vision

Nike Phantom Vision findes i 3 modeller:

Overdelen

Du kan hurtigt konstatere, at Vision er en fodboldstøvle med sok. Det er dog ikke helt rigtigt, da modellen rent faktisk har snørebånd. Nike kalder det Ghost Lace System, der gør det nemt og hurtigt at binde dem. Samtidig giver det en renere overflade at sparke på.

Overdelen består primært af Flyknit, og så har den små mikroteksturer fordelt på forfoden. Ligeledes har modellen også inkorporeret et quad-fit mesh materiale, der skaber en rigtig god komfort i støvlen.

Knopperne

Knopperne er designet til at øge acceleration og forbedre din rotationszone. Den gør det nemmere for dig at lave snævre, hurtige vendinger.

Nike Phantom Venom

Nike Phantom Venom findes også i 3 modeller:

Overdelen

Hvis vi sammenligner med Vision, så står det hurtigt klart, at der er forskel. Venom har rigtige snørebånd, som gør det nemmere at få det korrekte fit.

Venom har på overdelen fået placeret en masse klinger, der giver et godt spark på bolden, hvor du har ekstra mulighed for kraft, spin og præcision.

Overdelen består også af Flyknit, men Flywire er også en del af konstruktionen. Den sikrer optimal lockdown og stabilitet i støvlen.

Støvlen er lidt mere traditionel end Vision, men har dog stadig en række moderne tiltag. Generelt set har du lidt mere mulighed for at tilpasse Venom pga. snørebåndene, som er lidt mere begrænset på Vision.

Knopperne

På Venom er fokuset på bevægelighed, fleksibilitet og støtte. Det sørger hyper reactive ydersålen gennem dens konstruktion med forskellige densitet.