Nike Mercurial Superfly 6 Elite

Superfly 6 Elite er den bedste generation af fodboldstøvler fra Nike Mercurial-kollektionen. Vi har fundet de bedste priser til dig, så du slipper for besværet.


  Superfly 6 Elite

  Den er målrettet de eksplosive spillere, der elsker at løbe stærkt. Den er målrettet spilleren, der fokuserer på acceleration, eksplosivitet og hurtighed. Dette kan også ses i støvlens vægt, da det kun vejer omkring 190 gram.

  Overdelen

  Nike Mercurial Superfly er designet med en overdel af Flyknit, der er lavet i et helt fleksibelt stykke. Den følger din fods bevægelser, og fungerer næsten som en form for second-skin. Dette giver et godt fit og en god komfort.

  Overdelen indeholder en mikrotekstur, der sikrer et godt greb på bolden. Den er også behandlet NikeSKIN, som er et tyndt lag PU-film, der binder et lag sammen med mikroteksturen og derved skaber et let og ånbart fit.

  Derudover har den også All Conditions Control (ACC), som er en teknologi i flyknit-materialet, der giver et godt greb på bolden i alle slags vejr.

  Indvendigt

  På indersiden af støvlen er midt- og forfoden udstyret med en foring i høj kvalitet, der giver god komfort. Hælen er foret med suede-lignede materiale, der sikrer, at den ankel holdes godt fat i støvlen. Denne er desuden perforeret, der sikker, at din ankel stadig kan ånde.

  Sokken

  Støvlen er også udstyret med den berømte sok. Den kaldes Dynamic Fit Collar, og det er en form for sok, der kører op over din ankel. Den medvirker til at holde din ankel godt fast omkring støvlen. På den måde bliver den endnu mere en del af dit ben.

  Indersål

  Indersålen er lavet med NikeGRIP-teknologi. Det er en teknologi, der holder din fod på plads, mens den samtidig sørger for optimal støddæmpning.

  Ydersål

  Ydersålen er lavet, så den følger fodens form. Den er desuden todelt, så den kan arbejde sammen med foden. Den er optimeret efter at være fleksibel, men samtidig responsiv.

  Knopsystemet

  Knopsystemet er meget præget af, at det skal give mulighed for at skifte retning hurtigt. Det er designet, så du har mulighed for at accelerere hurtigt, men ikke mindst også at decelerere hurtigt.

  Derfor har Nike udviklet et nyt knopsystem igennem et computerprogram. Her har de fundet den ideelle kombination, hvor knopperne opnår bedst greb i underlaget. Knopsystemet giver altså de mest optimale muligheder for at skifte retning hurtigt.