Nike Mercurial

Nike Mercurial er en af de mest populære modeller indenfor Nike fodboldstøvler. Den er designet til den lynhurtige kantspiller, der har fokus på fart og hastighed. Samtidig er det en let støvle, som giver dig et godt touch på bolden, når det skal gå stærkt.

I denne kollektionen finder du blandt andet topmodellerne Vapor 12 Elite og Superfly 6 Elite, som du kan finde her.

Nedenfor har vi listet en oversigt med de bedste tilbud på støvler i Nike Mercurial-kollektionen. Hvis du vil finde en specifik model inden kollektionen, så kan du klikke videre igennem menuen.


Mercurial-kollektionen

Denne kollektion er måske en af de mest populære siden. Modellen er kendt helt tilbage fra, da den brasilianske Ronaldo var på toppen. Efterfølgende har Cristiano Ronaldo overtaget denne trone.

Mercurial er for fartglade og eksplosive spillere, og det ses også i den spillertype, der har benyttet sig af støvlen gennem tiden. Thierry Henry, Robinho, Hazard, Alexis Sanchez, Neymar og selvfølgelig CR7. Spillere, der falder uden for den eksplosive og fartglade kategori, men stadig spiller i denne model, kunne være Zlatan og Didier Drogba.

Det er altså nogle af de bedste spillere igennem tiden og i nyere tid, der spiller i modellen, hvilket vidner om kvalitet.

Du finder disse kollektioner indenfor Mercurial:

Ved første øjekast vil du sikkert ligge mærke til, at der ikke er ret stor forskel på Superfly og Vapor. Den store forskel bunder i DFC (Dynamic Fit Collar). Superfly er en af Nikes fodboldstøvler med sok, som i daglig tale bare kaldes DF.

Sokken sikrer en god fornemmelse fra ben til fod, og den gør, at støvlen føles mere som et del af ens ben. Om man kan kan lide sokken er meget en smagssag. Nogle synes, at den giver en fantastisk støtte, mens andre føler sig lukket inde, når de har modellen på.

Ellers er der ingen forskel på de modeller indenfor kollektionen. Vapor uden sok og Superfly med sok.