Nike Phantom Venom Elite

Phantom Venom Elite er designet til den afgørende spiller. Det er topmodellen i Phantom Venom-kollektionen, hvor du også finder Venom Academy og Venom Pro.

Hvis du vil læse mere om modellen, så finder du en længere beskrivelse i bunden af siden.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Phantom Venom Elite lige nu. Vores priser opdateres dagligt på tværs af forhandlere, så du er sikker på, at du får den bedste pris.


  Phantom Venom Elite

  Støvlen kan betegnes som en efterfølger til Hypervenom 3 Elite. Ligeledes minder den også en del om Total90 Laser, der udgik i 2013. Modellen har mange af de samme træk, som disse modeller, så hvis du spillede i en af disse førhen, så vil du helt sikkert blive glad for Venom Elite.  Af mange betegnes denne model som en Hypervenom 4.

  Denne model bliver blandt andet brugt af spillere som Marcus Rashford, Harry Kane og Mauro Icardi.

  Overdelen

  Modellen har en komplet Flyknit-overdel. Den sikrer, at optimal fleksibilitet, god åndbarhed og en god lockdown i støvlen. Den sørger for, at holde din fod helt på plads.

  På forfoden finder du en mikrotekstur med små forhøjninger og fordybninger, der er formet som sekskantede bikager. Disse er placeret her for at øge friktionen og boldkontrol, så du har bedre styr på bolden.

  Omkring vristen er der placeret en masse form for klinger. Disse er lavet af polyuretan, der giver forøget spin, kraft og præcision, da de giver ekstra friktion i afslutningsområdet.

  Det berømte Nike Swoosh har også fået en overhaling på modellen, som giver et unikt look til støvlen.

  Overdelen er ligeledes behandlet med Nikes ACC (All Conditions Control), som er en behandling, der sikrer en god boldbehandling uanset vind og vejr.

  Hælen

  I hælen finder du strategisk placerede skumpuder, der giver dig det nødvendige lockdown. Det består af et premium materiale, der giver en god komfort og en optimal support til dine ankler.

  Ydersålen

  Ydersålen er designet, så den skaber de mest optimale betingelser for stabilitet, god bevægelsesfrihed og fleksibilitet.

  Knopperne 

  Knopperne er designet til kraftoverførsel og aggressive vendinger.

  Vægt

  FG-modellen vejer 201 gram.

  AG-PRO-modellen vejer 201 gram.

  SG-PRO-modellen vejer 220 gram.