New Balance fodboldstøvler

New Balance LogoNew Balance er et amerikansk mærke, som har vundet mere og og mere frem på den store scene siden 2014. Her lancerede de nemlig NB Visario og Furon.

Det var fodboldstøvler, der kom frem som ingen vidste, hvad mærke det var. De var helt sorte, og de blev båret af spillere som Fellaini og Ramsey.

NB laver modeller til forskellige spillertyper, så du kan helt sikkert finde en støvle, der passer dig.

Herunder har vi lavet en liste over de støvler, som vi har i vores oversigt. Der kan du se, hvor du kan finde støvlen billigste, så du slipper for at kigge en masse forhandlere igennem. Længere nede har vi skrevet lidt mere om de forskellige modeller, hvis du vil læse mere.

  De kører med 4 forskellige kollektioner. Herunder har vi lavet en kort beskrivelse af de enkelte kollektioner hver især, så du hurtigt kan få en idé, om det er en model for dig.

  Tekela

  Tekela er designet med en letvægtsmikrofiberoverdel. Samtidig har den en elastisk krave, som giver et rigtig godt fit i støvlen.

  Ydersålen består af nylon, som er belagt med TPU, hvilket giver en god kraftoverførsel til underlaget.

  Knopperne på modellen er designet, så du kan vende hurtigt og gnidningsfrit.

  Furon

  Furon er designet med en overdel, der har et overlag af Hidraskind-film. Dette sikrer en god holdbarhed, som samtidig er vandafvisende. På den måde er du sikret et godt touch på bolden uanset vejret.

  Den er desuden designet således, at du får et godt træf på bolden.

  Denne model har også den elastiske krave, som giver dig den her sikre fornemmelse i støvlen.

  Knopsystemet er designet efter fart, så du kan komme hurtigt ud over stepperne.

  Visario

  Visario er den sidste model af New Balance fodboldsko. Den er skabt til den kreative spiller, og det kan ses i modellens egenskaber.

  Overdelen er lavet af læder, der sikrer de optimale betingelser for komfort. Samtidig har læderet også gode egenskaber for en god boldfornemmelse og et godt touch på bolden.

  Ydersålen på modellen er 2-delt. Sammen med den fleksible sål, så er du sikret en rigtig god bevægelighed i støvlen. Du har altså mulighed for at vende og dreje meget nemmere.

  Indersålen er lavet af deres Fresh Foam, som sikrer en god komfort.

  Generelt om New Balance

  NB er en af de største producenter af fodtøj til sport i hele verdenen. Derfor var det nærliggende, da de omkring årsskiftet i 2014 meldte ud, at de ville gå ind i fodboldverdenen.

  Den primære vej til dette var gennem deres sponsorat af Liverpool FC, som også er det sted, hvor man umiddelbart kender New Balance fra i fodboldverdenen.

  Generelt set, så lægger deres fokus på komfort. Det ses både i deres almindelige fodtøj, men også deres fodboldstøvler. Her prøver at sætte komforten i højsædet, så man er sikret en god oplevelse.