Umbro Velocita

Velocita er en af topmodellerne fra det britiske mærke Umbro. Det er en støvle, hvor der er sat fokus på kvalitet i stedet for blikfang. Den har et enkelt stilrent design med et eksotisk twist. Den er målrettet den hurtige spiller, som sætter fokus på fart og acceleration.

Vil du læse mere om, hvad Velocita er for en model, så har vi uddybet lidt længere nede.

Herunder har vi samlet de bedste priser på Velocita på tværs af forhandlere, så du kan finde det billigste par.


  Velocita

  Modellen er som tidligere nævnt målrettet den hurtige spiller. Det kan også ses i egenskaber for støvlen, som fokuserer på dette aspekt af spillet. Herunder har vi lavet en længere beskrivelse af de individuelle dele.

  Overdelen

  Overdelen er lavet i 3 dele. Den sørger for at holde din godt fast, men samtidig så kan den også give sig, så du har den rette fleksibilitet.

  Indvendigt

  Indersålen er produceret i et neopren-materiale. Det er strækbart og fleksibelt, hvilket giver de optimale betingelser for videreførelse af kraft ned i underlaget.

  Knopsystemet

  Knopperne er formet både som koniske og aflange knopper. De er designet således, at den skaber maksimal greb og kraftoverførsel til underlaget. De er desuden designet, så du har en god komfort og balance.

  Knopsystemet spiller også sammen med ydersålen, der er en ydersål konstrueret i pebax-materiale. Det er et letvægtsmateriale, som samtidig giver den rette respons.