Adidas X 18+

X 18+ er topmodellen i Adidas X-kollektionen. Den har det bedste af det bedste indenfor denne kollektion, der henvender sig til de hurtige, tekniske spillere.

Der er ikke sparet på noget, og du er helt sikker på at få en fodboldstøvle i en rigtig høj kvalitet.

Lidt længere nede har vi beskrevet nærmere, hvis du er interesseret i at høre mere om denne.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Adidas X 18+. Priserne opdateres dagligt, så du er helt sikker på at få den absolut bedste pris.


  X 18+

  X 18+ er som tidligere nævnt topmodellen i denne kollektion. Udover 18+, så finder du også X 18.1, X 18.2 og X 18.3.

  Støvlen henvender sig til den hurtige, tekniske spiller. Det betyder da også, at spillere som Marcelo, Gabriel Jesus og Mohammed Salah benytter sig af denne model.

  Herunder har vi lavet en længere beskrivelse af støvlens egenskaber, og hvilke materialer den er konstrueret af.

  Overdelen

  Du har sikkert allerede bemærket, at X 18+ er en støvle uden snørebånd. Adidas har konstrueret modellen med et laceless lukningssystem, der gør, at snørebåndene kan undværes. Det gør det nemt og lækkert at hope hurtigt i støvlen. Samtidig giver det også en bedre overflade at sparke med, da de ikke sidder i vejen.

  Overdelen består af et nyt materiale fra Adidas. Det er et strækbart materiale, der samtidig sørger for den nødvendige lockdown til din fod. Samtidig med, så yder det også den nødvendige stabilitet til din fod.

  Yderst finder du et ultra tyndt vævet garn, der giver et godt touch på bolden. Samtidig får det også støvlen til at virke meget let, så du har mulighed for at komme hurtigt afsted.

  Ved hælen er der støbt en hælstruktur ved hjælp af 3D, der giver en god pasform, der samtidig med holder din hæl fast – også selvom du accelererer hurtigt.

  Rammen på støvlen er lavet meget minimalistisk. Alt er skåret fra, så du kun har det absolut mest nødvendige tilbage. På den måde holdes vægten nede, så du kan holde fokus på fart.

  Vægten 

  FG/AG-modellen vejer 192 gram.

  SG-modellen vejer 192 gram.