Nike Magista Obra Elite

Obra Elite er en del af Magista-kollektionen fra Nike. Den henvender sig til playmakeren, så der er fokus på afleveringspræcision og boldkontrol. Obra er topmodellen i kollektionen, og her får du det bedste af det bedste.

Hvis du læse mere om modellen, så finder du en detaljeret beskrivelse lidt længere nede.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på modellen. Priserne opdateres dagligt, så du er sikker på, at du finder de bedste priser på Nike Magista Obra Elite.


  Magista Obra Elite

  Herunder kan du læse mere om modellen, der, som tidligere nævnt, er topmodellen i Magista-kollektionen. Modellen henviser sig til den centrale midtbanespiller med rollen som playmaker. Spilleren, der leder, kontrollerer og fordeler spillet.

  Overdelen 

  Overdelen er lavet af Flyknit-materialet fra Nike, som sikrer dig en fleksibel, men stærk og åndbar overflade. Overdelen er ligeledes produceret i et helt stykke, så du har en helt ren overflade.

  Den er desuden behandlet med Nike Skin, der sikrer dig et godt greb i bolden. Den er også behandlet med ACC (All Conditions Control), der giver en god boldkontrol uanset vejrforhold.

  Sokken

  DF-modellen af støvlen har den velkendte sok. Nike kalder det Dynamic Fit Collar, og det sikrer, at din fod går i et med støvlen. På den måde får du en langt bedre fornemmelse på bolden, da dit ben og din fod bliver en større del af fodboldstøvlen.

  Vægt

  FG-modellen vejer 191 gram.

  DF FG-modellen vejer 216 gram.