Arsenal fodboldtrøjer

Er du fan af Arsenal, så er du landet helt rigtige sted. Vi har samlet alle de forskellige Arsenal fodboldtrøjer, så du slipper for besværet. Herunder har vi samlet den billigste pris på din nye Arsenal trøje.


Arsenal

Arsenal er en af de mest succesfulde klubber i historien i den engelske liga. De seneste år har de dog ikke haft den store succes, men de er igang med at bygge deres hold op igen. De kan dog stadig prale af, at de er det eneste hold i den øverste division i England, der aldrig er rykket ud.

Med spillere som Aubemeyang, Lacazette og Pepe er Arsenal ved at bygge en solid offensiv op. Ligeledes har de suppleret op i bagkæden, hvor de ellers har haft store problemer. Forhåbentligt kan de i sæsonen 19/20 snige sig op til en topplacering.

Arsenal har efter en lang periode skiftet mærke på deres trøjer. Efter en lang periode med Nike har klubben valgt at skifte over til Puma. Det skete i sæsonen 14/15, hvor fansene lige skulle vende sig til et nyt logo på trøjen.

Spillere i Arsenal-trøjen

Herunder har vi listet nogle af de mest prominente navne, der har båret Arsenal trøjen.

  • John “Faxe” Jensen
  • Nicklas Bendtner
  • Thierry Henry
  • Dennis Bergkamp
  • Cesc Fabregas
  • Patrick Viera
  • Robert Pires
  • Sol Campbell

og mange mange flere. Klubben har haft utallige af topspillere, og derfor er det ikke muligt at samle dem allesammen her. Arsenal har selv kåret de 50 største Arsenal-spillere, som du kan se her.

Stadion

Klubben spiller til dagligt i London, hvor de har hjemmebane på Emirates Stadium. Tidligere havde de kun plads til 38.500 tilskuere på deres gamle stadion, men efter de fik bygget det næst-dyreste stadion i verdenen, har de altså plads til hele 60.000 tilskuere.

Rivaler

Det mest ikoniske rivalopgør med Arsenal indblandet må være North London Derby. Opgøret er mellem Arsenal og lokalrivalerne fra Tottenham. Historien går langt tilbage for disse 2 hold, der altid har haft det svært med hinanden pga. deres beliggenhed tæt på hinanden.

Et andet opgør er mod Manchester United. Fra årtusindeskiftet frem til midt 00’erne har disse to klubber haft utallige kampe omkring toppen af engelsk fodbold. I nutiden er rivaliseringen ikke lige så stærk som dengang, da de begge er et stykke fra deres tidligere styrker. Det skal dog ikke ændre på, at når de mødes i et indbyrdes topopgør i Premier League, så går begge klubber stadig til stålet.