Under Armour Magnetico Pro

Under Armour Magnetico Pro er en af topmodellerne fra Under Armour. Det er en støvle, der er udviklet til den alsidige spiller. Den er primært målrettet til midtbanespilleren, men derfor kan andre spillere også sagtens bruge den. Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Magnetico Pro. Er du interesseret i at læse mere om støvlen er det muligt længere nede.


  Mere om Magnetico Pro

  Dette er en støvle, der er målrettet midtbanespilleren. Spilleren der styrer kampens tempo, og hvis primære kompetencer ligger i forudseenhed, touch, overblik og ikke mindst førsteberøring. Er det dine spidskompetencer, så er støvlen helt sikkert noget for dig.

  Overdelen

  Overdelen er lavet af tyndt mikrofiber, der former sig efter din fod. Støvlen skal derfor ikke spilles til på samme måde som mange andre støvler. Derfor giver den også et helt unikt fit. Omkring forfoden er materialet ekstra tyndt, så du har den bedst mulige boldfornemmelse.

  Knopsystemet

  Knopsystemet er designet således, at du kan vende hurtigt og effektivt. Det er nemlig designet efter, at du får det maksimale greb i banen. Under Armour har en teknologi, de kalder Fromtrue, der sikrer stabilitet ved høj fart. Sammen med knopsystemet giver det en rigtig god dynamisk bevægelighed.