Adidas Predator 19.1

Predator 19.1 er en subtop-model fra Adidas indenfor Predator-kollektionen. Det er derfor en lidt mere prisbillig model end Predator 19+, der er Elite-modellen indenfor denne kollektion.

Herunder har vores robot fundet bedste priser på modellen lige nu. Priserne bliver opdateret dagligt, så du er sikker på, at det er det bedste tilbud. Hvis du vil læse mere om 19.1 i Predator-kollektionen, så kan du finde mere information om støvlen i bunden.


  19.1

  Predator 19.1 er en mere prisvenlig model af den lidt dyrere Predator 19+. Den har rigtig mange af de samme træk som topmodellen, så hvis du godt kan undvære de helt små detaljer, så er denne støvle ganske fin til dig. Herunder kan du læse mere detaljeret om de enkelte egenskaber for støvlen.

  Sokken

  Som du kan se på de ovenstående billede, så er denne model udstyret med noget, der ligner en sok omkring anklen. Denne er til for at sikre forbedre kontakten til støvlen, og desuden skabe en helhedsfornemmelse, når du har den på.

  Adidas kalder det en Sockfit-konstruktion, og den består af et Primeknit-materiale. Den er dynamisk, så den følger din fod og støvlens bevægelse.

  Overdel

  Overdelen på Predator 19.1 af et cirkulært vævet materiale, som har en speciel belægning. På forfoden er der placeret et materiale, som Adidas kalder for Controlskin.

  Controlskin gør, at du har fuld kontrol over bolden, uanset om det regner, eller det er høj solskin. Det giver dig en god boldkontrol uanset vejrforhold.

  Overdelens materiale gør også, at du opnår en blødhed i støvlen, som bidrager yderligere til din boldkontrol.

  Hvis du kigger på modellen, så kan du også nemt fornemme områderne, hvor der er gjort ekstra for boldkontrollen.

  Ydersål

  Ydersålen kalder Adidas for Controlframe, og den er designet til at give dig de bedste betingelser for at kunne bevæge dig rundt på banen. Den sikrer en god stabilitet og støtte til dine fødder.

  Du skal desuden være opmærksom på, at farven på ydersålen kan aftage, når støvlen bliver brugt.

  Indersål

  Fastholdelse i støvlen er en af de gode egenskaber for modellen. Hælen er formstøbt, så den giver de optimale forudsætninger for fastholdelse. Samtidig er sålen optimeret til stabilitet, når du skal hurtige vendinder og driblinger.

  Vægt

  FG/AG-modellen vejer 232 gram.

  SG-modellen vejer 264 gram.

  Størrelser

  19.1 fitter normalt, så du skal købe dine nye støvler i den samme størrelse, som du køber normalt. Hvis du vil have lidt mulighed for at tilpasse, så kan du justere lidt på snørebåndende, hvis du f.eks. har en lidt brede fod en normalt.

  Forskellen på Predator 18.1 og 19.1

  Der er mange spillere, der efter en opgradering har kunne konstatere, at der ikke har været en ret stor forskel. Ejer du derfor et sæt 18.1, så skal du være opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er værd at opgradere, medmindre dine gamle fodboldstøvler er alt for brugte. Det er en vurdering, du selv skal lave, men der er umiddelbart ikke så stor en forskel på de to modeller.