Adidas Nemeziz

Adidas Nemeziz er den nye kollektion af støvler fra Adidas. Den minder lidt om den tidligere F50 Adizero, men Adidas har arbejdet med en helt masse nye aspekter i støvlen. Her kan blandt andet nævnes DualLock funktionen ved anklen, 360 Torsion Tape og Non-Stop teknologien til boldføling.

Nederst på siden har vi samlet en beskrivelse af de forskellige modeller i kollektionen, så du har mulighed for at læse mere om de enkelte modeller.

Herunder har vi lavet en prissammenligning på tværs af en masse forhandlere, så du er sikker på at få den bedste pris på dine nye Adidas Nemeziz!


Adidas Nemeziz

 Generelt set, så er denne kollektion målrettet den elegante spiller. Den er målrettet den spiller, der skaber det ekstraordinære og spektakulære. Boldfornemmelse er i høj sædet, og det handler især om de små, snævre driblinger og de lækre afleveringer. Det er blandt andet derfor, at det er denne model som Messi benytter sig af.

Herunder har vi beskrevet de forskellige modeller i kollektionen, og vi starter med topmodellen 18+.

18+

18+ er den absolutte topmodel i denne kollektion. Det her der er benyttet til den nyeste teknologi indenfor fodboldstøvler. Herunder er den beskrevet mere detaljeret.

Overdelen

Det første man lægger mærke til ved støvlen er, at der ikke er nogle snørebånd. Henover midtfoden ved vristen er der placeret deres 360Agility Bandage System. Her har de fundet inspiration ved torsiontape, der fungerer ligesom det medicinske tape. Her giver det dog støtte og ekstra stabilitet i støvlen samtidig med, at det holder din fod på plads.

Her sidder der også nogle små gummiknopper, der også sørger for at holde din fod på plads. De sikrer altså også, at din fod ikke rykker sig nogen steder.

Fra midtfoden op mod hælen ligger der også en bane af det samme system. Det kaldes 360Torsion Tape, og det er lavet af et stærkere materiale. Det sikrer, at du ikke skrider selvom du laver hurtige retningsskift.

Fodboldskoen har også fået en opdateret version af deres Agilityknit i er version 2.0. Det består af super tynde garnstrukturer, der sikrer, at det sidder tæt til din fod, men at du samtidig har et godt touch på bolden.

Overdelen er derudover belagt med deres NSG-teknologi (Non-Stop Grip). Det består af små 3D-knopper, der – uanset vejret – giver et godt greb på bolden.

Sokken

18+ har også en fortsættelse af støvlen ved anklen, som mange nye støvler er begyndt at have. Adidas kalder det Dual-Lock teknologi, og det er den her form for sok, der fortsætter, hvor støvlen slutter.

Den sikrer, at din ankel bliver holdt fast, og den gør, at dit ben bliver en del af din fod.

Indersålen

18+ har en indersål bestående af det populære Boost-materiale. Det bruges i mange af deres sko, og det er noget af det bedste indenfor stødabsorberende materiale.

Ydersålen

Ydersålen er konstrueret let, men giver stadig en god balance og en god fleksibilitet. Samtidig giver den også den nødvendige support, når du skal overføre kræfterne til underlaget. Den er ligeledes designet, så du får det bedste greb i underlaget, så du kan vende hurtigt og eksplosivt.

Vægt

Nemeziz 18+ har en vægt på 213 gram.

18.1

18.1 er den næste model i rækken. Den minder rigtig meget om 18+, men herunder har vi beskrevet forskellene.

Overdelen

Hvor 18+ ikke har snørebånd, så har 18.1. Det er den primære forskel på overdelen, at 360Agility  Bandage System ikke fylder helt lige så meget på støvlen. Da den har snørebånd er kravet ikke lige så store som uden.

Samtidig er Dual-Lock teknologien ikke helt udført på den samme måde, men dog stadig nok til, at du får den optimale støtte.

Indersål

18.1 har ikke Boost-indersål som topmodellen, men den har dog stadig en stødabsorberende sål. Den er dog ikke lavet i det samme materiale, men den er stadigvæk udemærket. Her er den klare forskel, at 18+ selvfølgelig er det ultimative.

Vægt

Nemeziz 18.1 har en vægt på 218 gram.

18.2

18.2 er den næste i rækken, som tallet antyder, og her er vi over i en støvle for den begynderen/øvede. Her begynder der at være lidt mere forskel på kvaliteten i modellerne, men det er dog stadig et rigtig godt køb til prisen. Herunder har vi beskrevet forskellen nærmere.

Overdelen

Den primære forskel i overdelen ligger i, at 18.2 har et tekstilmateriale på overdelen. Det kaldes Agility Mesh, og den sørger for en god boldkontakt. Det er ikke helt det samme som NSG og AgilityKnit, men det burde stadig være tilstrækkeligt for begynderen/den øvede.

18.3

18.3 er den billigste model i kollektion. Det betyder dog ikke, at der er sparet på kvaliteten. 18.3 har ikke helt de samme egenskaber som topmodellerne, men de har stadig nogle aspekter af det. Derfor kan du med denne model få en støvle, der er billig, men samtidig har nogle af teknologierne fra topmodellen.

Overdelen

Overdelen i 18.3 er bygget af Adidas Agility Mest. Det er det her tekstil-materiale, som er det her form for stof. Den har desuden snørebånd, så du har mulighed for at tilpasse din støvle til din fod.

Den har ikke det samme 360Agility Control Bandage, som topmodellerne har, men det er i princippet ikke nødvendigt, når du har snørebånd.

Modellen har dog nogle af de samme egenskaber som f.eks sokken og det samme knopsystem. Her er forskellen dog, at ydersålen på 18.3 er en anelse højere end de andre modeller.