Nike Mercurial Vapor 12 Elite

Vapor 12 Elite er topmodellen indenfor Nike Mercurial-kollektionen. Vi har samlet de bedste priser på modellen herunder, så du slipper for besværet.


  Vapor 12 Elite

  Vapor 12 Elite er en af topmodellerne i Nike Mercurials kollektion. Det er en støvle, hvor hovedegenskaber er målrettet spilleren med fart. Den primære forskel på Vapor og Superfly 6 Elite er, at denne model ikke har sokken. Så har du ikke behov for den, så er Vapor Elite et rigtig godt alternativ.

  Dette er en støvle, der er målrettet den hurtige kantspiller eller angriber. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge denne støvle, hvis du ikke spiller en af disse positioner. Føler du dig tilpas i modellen, så skal du helt sikkert købe den.

  Herunder har vi beskrevet lidt nærmere, hvad det er for nogle egenskaber, den har.

  Overdelen

  Overdelen er lavet i det klassiske Flyknit-materiale. Det er let, stærkt og fleksibelt, så det giver det mest optimale betingelser for en overdel. Samtidig har den mikroteksturering, der giver dig bedre greb i bolden, når det går stærkt.

  Overdelen er desuden behandlet med NikeSkin. Det er tyndt materiale, der binder PU-film sammen med perfomance mesh, så du er sikret et tæt og ånbart fit.

  Samtidig er overdelen også behandlet med All Conditions Control (ACC), som er en teknologi indlejret i Flyknit. Den teknologi sikrer, at du har et godt greb i bolden uanset vejret.

  Ved toppen af snørebåndene er der en form for pull-tab, der gør det nemmere at få støvlen af og på.

  Indvendigt

  Hælen er foret med et suede-lignende materiale, der gør, at din fod holdes på plads. Den er samtidig perforeret, så din ankel stadig har mulighed for at ånde.

  Indersålen er lavet med NikeGrip-teknologi, der holder din fod sikkert på plads. Samtidig sikrer den også de optimale betingelser for støddæmpning.

  Knopsystemet og ydersålen

  Vapor 12 Elite er en støvle til den eksplosive. Derfor er knopsystemet specialdesignet efter eksplosivitet og retningsskift. Det giver de mest optimale betingelser for acceleration og deceleration, så du hurtigt kan komme frem, men også stoppe op.

  Nike har brugt en masse energi på at optimere knopperne, så de sidder på den bedste mulige måde. De har optimeret på prespunkter og vinkler, så du er sikker på, at du får mest mulig kraftoverførsel til underlaget.

  Knopsystemet arbejder sammen med ydersålen, der er fleksibel, så du er sikret det bedste greb i underlaget.