Adidas Predator 19+

Predator+ er den absolutte topmodel i Predator-kollektionen. Det er blandt andet denne model Pogba og Dele Alli spiller i.

Med denne model får du bedste af det bedste fra Adidas. Hvis du vil læse mere om støvlen generelt, så finder du en længere beskrivelse lidt længere nede.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Adidas Predator 19+ lige nu. Vores priser opdateres dagligt, så du er helt sikker på at få de bedste pris.


  Predator 19+

  19+ er som tidligere nævnt topmodel i denne kollektionen. I kollektionen finder du også Predator 19.1, Predator 19.2 og Predator 19.3, men det bedste af det bedste har de samlet i denne model.

  Herunder kan du læse mere uddybbende om modellen.

  Overdelen

  Overdelen består af et Primeknit-materiale, der er et materiale, der er gode elastiske egenskaber. Den sikrer altså, at overdelen følger din fods former, og de bevægelser du laver med den.

  19+ har ligeledes Adidas Sockfit-konstruktionen, som er den soklignende del ved anklen. Den forbedrer overgangen mellem fod og støvle, og den skaber på den måde et godt fit.

  Derudover er overdelen ergonomisk udformet, hvilket gør, at din fod bliver ekstra låst fast i hælen og giver lockdown og støtte i dette område.

  Udover Primeknit, så består overdelen også af et cirkulært vævet materiale med en speciel belægning. Adidas kalder det Controlskin, og det giver dig en god boldkontrol uanset vind og vejr. Dette materialer giver en god blødhed i støvlen, men sikrer samtidig det nødvendige gode touch på bolden.

  Ydersålen

  Ydersålen fra Adidas kaldes Controlframe. Den giver dig de bedste forudsætninger for at udnytte din bevægelighed. Ligeledes giver den også stabilitet og støtte.

  Du skal være opmærksom på, at farven på ydersålen kan aftage ved brug.

  BOOST-teknologi

  Som noget helt unikt er der i denne støvle anvendt den velkendte BOOST-teknologi fra Adidas. Den består af små polyurenthan-kapsler, der er støbt ind sammen med sålen.

  BOOST omsætter energien fra dine skridt til energi og afsæt.

  Knopperne

  Selvom der ved levering af denne støvle kun står FG, så har Adidas oplyst, at denne også kan bruges på kunststofbaner (AG).

  Vægt

  FG/AG-modellen vejer 232 gram.

  SG-modellen vejer 271 gram.