Nike Phantom Vision Elite

Phantom Vision Elite er en af topmodellerne indenfor Phantom-kollektionen. Den anden topmodel i kollektionen er Venom Elite, som du kan finde her.

Phantom-kollektionen kunne godt minde meget om en efterfølger til Hypervenom 3, så hvis du var glad for den model, så vil du helt sikkert kunne lide denne.

Den henvender sig til den afgørende spiller, der har sit store fokus på det offensive spil.

Lidt længere nede kan du finde en mere detaljeret beskrivelse af modellen, hvis du skulle være interesseret i sådan en.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Phantom Vision Elite lige nu. Priserne opdateres dagligt, så du er sikker på at finde den bedste pris.


  Phantom Vision Elite

  Vision Elite er som tidligere nævnt topmodellen indenfor Phantom Vision. Under Phantom Vision finder du desuden Phantom Vision Academy og Phantom Vision Pro.

  Denne model er designet til den offensive spiller, men den kan selvfølgelig bruges af alle.

  Overdelen

  Overdelen på støvlen er lidt speciel. Det er nemlig en fodboldstøvle uden snørebånd. Inderstøvlen sørger for at fastholde foden så godt, at det ikke er nødvendigt.

  Den har dog et Ghost Lace System, som er et form for snørebånd, men det er skjult væk under pløsen. Det giver en langt bedre kontakt til bolden, samt det gør det nemt at stramme og løsne støvlen.

  Overdelen består af Flyknit-materiale, der er blevet behandlet med et tyndt lag vakuumformet film. Det giver øget slidmodstand og holder vægten nede på støvlen.

  Ydermere så er Vision Elite også en fodboldstøvle med sok. Den kaldes DFC (Dynamic Fit Collar), men normalt betegnes den bare som DF. Den sikrer en god overgang mellem ben og fod, så støvlen bliver en naturlig del af foden.

  Inderstøvle

  Inderstøvlen er som nævnt lidt specielt. Da modellen ikke har rigtige snørebånd, så stiller det ekstra krav til fastholdelse i støvlen.

  Støvlen er designet med et tætsiddende Quadfit Mesh, der fastholder foden i støvlen. Det sikrer også stabiliteten i støvlen, så din fod ikke skøjter rundt, når du løber. Dette fungerer i samarbejde med Ghost Lace System, så du har et godt lockdown i støvlen.

  Knopsystemet

  Knopsystemet er designet til øget trækkraft ved acceleration og hurtige vendinger.

  Vægt

  FG-modellen vejer 207 gram.

  AG-modellen vejer 207 gram.

  SG-modellen vejer 207 gram.