Manchester United fodboldtrøjer

Manchester United er en af verdens største fodboldklubber. Den seneste årrække er ikke gået som planlagt, men klubben kigger mod en lysere fremtid med tidligere United-spiller Ole Gunnar Solskjær som manager.

Kursen mod toppen af Premier League er på tegnebrættet, for United vil tilbage til toppen af engelsk og international fodbold.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på fodboldtrøjer med Manchester United. Vores priser opdateres dagligt, så du er helt sikker på at finde den bedste pris.


Manchester United trøjer

Klubben er meget populær rundt omkring. Derfor er det også en af trøjer, der bliver solgt flest af på verdensplan.

Klubben blev grundlagt i 1878, men har det seneste halve årti oplevet en voksende popularitet. Specielt under tiden med den legendariske manager Sir Alex Ferguson i perioden 1986-2013. Her gik klubben fra at være en kendt engelsk klub til at være en verdenskendt klub.

I perioden vandt United Premier League-trofæet flere gange. Champions League-trofæet fik SAF også hentet hjem til Old Trafford.

Manchester United hjemmebanetrøje

Hjemmebanetrøjen er nok den mest velkendte af dem allesammen. Den typiske røde farve – ligesom rivalerne fra Liverpool – er kendt i hele verdenen. Denne trøje bæres på Old Trafford for at vise sin støtte til spillere som Rashford, De Gea, Pogba og mange andre.

Manchester United udebanetrøje

Klubben er kendt for at have nogle af de bedste udebanefans i Premier League, hvor denne trøje er velkendt. Denne trøje vil du bære, når du ikke støtter klubben på Old Trafford.

Manchester United 3. trøje

3. trøjen er normalt en lidt mere utraditionel farve. I 2018/2019-sæsonen er denne blå, så den skiller sig ud fra de resterende trøjer. Denne bruges, når der er konflikter med Uniteds udebanetrøjer og det pågældende hjemmebaneholds fodboldtrøjer.