Umbro fodboldstøvler

Umbro fodboldstøvler logoDet er stykke tid siden, at Umbro var et dominerende sportsmærke. Nu er de vendt stærkt tilbage med nye Umbro fodboldstøvler. Er du interesseret i sådan et par, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har samlet alt information på området. Derudover har vi også sammenlignet priser på tværs af forhandlere, så du kan finde de bedste priser på Umbro.

Umbro har fokuseret på at lave deres fodboldsko ud fra de forskellige positioner på banen. De har støvler i alle prisklasser, så du kan helt sikkert finde en, der falder i din smag. De fokuserer på kvalitet, komfort et godt touch. Det er egenskaber som alle fodboldspillere godt kan lide deres støvler har.

Umbro kollektioner

Umbro kører med 3 kollektioner. De 3 kollektioner er målrettet de forskellige positioner på banen. Dette gælder uanset, om du spiller forsvarer, midtbane eller angriber. Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan benytte et par fra en anden position. Det er udelukkende et udgangspunkt.

Umbro Medusae-serien – angriberen

Umbro UX Accuro-serien – forsvaren

Umbro Velocita-serien – den hurtige

Herunder har vi beskrevet de forskellige serier, så hvis du vil læse mere om disse, så kan du følge med herunder.

Umbro Medusae

  Medusae-serien har en forfod, der tilpasser sig din egen fod. Denne er lavet af kænguralæder, som tilpasser sig. Derudover giver den også god kontrol og et godt touch. Midtfoden er lavet i et meshmateriale, som er med til at holde vægten nede, men også holde styr på din fod. Den giver den nødvendige støtte til din fod. Bag på støvlen er der lavet en udskæring, der aflaster presset på din akillessenen, så den ikke bliver udmattet.

  Ydersålen på støvlen er Umbros Speed ydersål, der består af en let Pebax ydersål. Den er i et stykke, som er lavet med riller i, som sørger for, at den stadig kan flekse. Knopsystemet er desuden lavet således, at du får et godt greb, men også en god manøvrehed. Indersålen er lavet et godt fit, så den passer til din fod. Derudover er den perforeret, så dine fødder kan ånde.

  Sammenlign priser på Umbro Medusae her.

  Umbro UX Accuro

   Beskrivelse kommer senere… Du kan se priser på UX Accuro her.

   Umbro Velocita

    Beskrivelse kommer senere.. Du kan se priser på Velocita her.

    Kilde: Wikipedia