Nike Mercurial Superfly 6 Academy

Superfly 6 Academy er den billigste model i Superfly-serien. Det betyder dog ikke, at det er dårlig kvalitet, der er tale om. Academy er en rigtig god støvle til prisen, da du får rigtig meget for pengene. Du får nemlig noget af den helt dyre teknologi fra topmodellerne til en meget billigere pris.

Vil du læse mere om støvlen, så har vi skrevet lidt om den lidt længere nede.

Vi har været ude og finde de bedste tilbud på denne model. De er sammenlignet på tværs af flere forhandlere, så du er sikker på, at du får den bedste pris.


  Superfly 6 Academy

  Dette er den billigste model i Superfly-serien. Du får dog en helt masse af den teknologi fra topmodellen med, så selvom den er billig, så er det stadig en rigtig fin støvle. Den er målrettet den hurtige spiller, der elsker, når det går stærkt.

  Overdelen

  Overdelen er lavet i et syntetisk materiale. Den har blevet behandlet med en mikroteksturerering, der sikrer et godt greb, når det går stærkt. Overdelen kan arbejde sammen med foden, så den følger din fod.

  Indvendigt

  Indvendigt er den foret, så du har en god komfort i støvlen. Ved anklen er der placeret tekstil, der sikrer, at din ankel holdes godt på plads.

  Sokken

  I modsætning til den billige Vapor 12 Academy, så har Superfly 6 Academy den såkaldte sok. Det er der den primære forskel på de 2 støvler er. Dynamic Fit Collar som Nike kalder det, er den her form for sok, der fortsætter hvor støvlen slutter.

  Den gør, at din ankel har godt fast i støvlen, men samtidig så har du også fuld bevægelsesfrihed. På fronten af sokken er der en pull tab, der gør det nemt at tage støvlen af og på.

  Indersålen er designet, så den giver den mest optimale støddæmpning.

  Ydersålen

  Ydersålen er lavet i et todelt-materiale, der giver den optimale responsivitet. Den giver dig den bedste mulighed for at overføre kraft til underlaget.

  Knopsystemet

  Knopsystemet er der, hvor Nike virkelig har målrettet støvlen til den hurtige. Alt deres arbejde er gået til at overføre så meget kraft til underlaget, så du kan komme så hurtigt afsted som muligt.

  Vægt

  Nike Mercurial Superfly 6 Academy vejer 188 gram.