Adidas Copa 19.1

Adidas Copa er konstrueret med fokus på komfort, og 19.1 er ingen undtagelse. 19.1 er modellen lige efter topmodellen Copa 19+. Modellen har derfor en del af de samme egenskaber, men til en endnu bedre pris.

19.1 har sine rødder i den traditionelle Adidas Copa Mundial. Derfor er der stor fokus på komforten, men med et moderne twist. Denne fodboldstøvle fra Adidas kombinerer det bedste fra det gamle og det nye.

Hvis du vil læse mere om modellen, så har vi lavet en længere beskrivelse lidt længere nede.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Copa 19.1 lige nu. Priserne opdateres dagligt, så du er helt sikker på at finde den bedste pris.


  Copa 19.1

  Komforten er i højsædet på denne model. Herunder kan du læse lidt mere om, hvad der gør komforten så god, og hvad støvlen egentlig består af.

  Overdelen

  Overdelen består af kængurulæder, som man kender fra de gamle modeller. Det giver en rigtig god komfort, da det har en fantastisk evne til at tilpasse sig dine fødder over tid.

  Kængurulæderet er kombineret med den innovative Fusionskin-teknologi fra Adidas. Den har det formål, at den reducerer vandabsorberingen i støvlen.

  På overdelen har den ligeledes en række skumpuder, der sørger for god boldkontrol.

  Pløsen er ligeledes konstrueret med skumpuder, så du har de mest optimale betingelser for stødabsorbering.

  Rammen på støvlen er konstrueret af Adidas’ Exoframe. Den giver god stabilitet, men samtidig forbedrer den også din evne til accelerere.

  Knopperne

  Knopperne består af en cirkulære og halvcirkulære knopper, der har det formål, at de gør det nemmere for dig at vende hurtigt.

  Knopperne på FG/AG modellen kan anvendes som støvler til græs. De kan dog også anvendes som kunstgræs støvler, så her skal du ikke være bange for garantien.

  Vægt

  FG/AG-modellen vejer 240 gram.

  SG-modellen vejer 240 gram.