Messi fodboldstøvler

Lionel Messi er uden tvivl en af historiens største fodboldspillere. Fra helt ung spiller i Barcelona til en af verdens bedste spillere verdenen nogensinde har set. Af den grund har vi samlet de bedste priser på Messi fodboldstøvler. Oversigten kan ses herunder.

  Hvad er der specielt ved støvlerne?

  Støvlerne er specielt tilpasset hans spillestil. Han er meget speciel fodboldspiller, og derfor har han også svært ved at stille sig tilfreds. Han udvikler konstant sin spillestil, og derfor kan han kun forvente det samme af hans fodtøj. Rundt omkring i verdenen modtager han konstant ros for sit enorme talent.

  Hvad mange ikke ved, så startede Messi med at spille i støvler fra Nike. Han fik dog i 2006 lavet en kontrakt, hvor han så kom over til Adidas. Tidligere spillede han i Adidas F50 Adizero, men han er senere gået over til hans egen kollektion Adidas Messi 15.1, som er baseret på Nemeziz-modellen. Her han fået designet en masse forskellige designs til modellen. Det er designs, der passer til den ekstraordinære fodboldspiller, som han er.

  Hvem er Lionel Messi?

  Lionel Messi er en argentisk fodboldspiller, der spiller for det argentinske fodboldlandshold. Til daglig spiller han for den spanske storklub FC Barcelona. Han er født i 1987, så han er ved at have lidt år på bagen. Han har oplevet en helt masse ting. Han har blandt andet vundet Champions League 4 gange. Derudover har han vundet den spanske liga og den spanske cup utallige gange.

  Han blev i 2005 den yngste spiller nogensinde til at repræsentere Barcelona. Det gjorde han i en alder af 17 år, 3 måneder og 22 dage. Samme år blev han også den yngste målscorer nogensinde for klubben. Han er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller hele 5 gange. Denne rekord deler han sammen med Cristiano Ronaldo. Han har det sidste årti været stjernen for det spanske mandskab, så det bliver spændende at se, hvem der skal overtage hans rolle om et par år. Hvem bliver mon den næste Messi?

  Kilde: Wikipedia