Lovlige streaming-tjenester: 4 betalte og 2 gratis til live fodbold

Når konen har taget over i stuen, fordi hun skal se Desperate Housewives, så er der kun en anden udvej. Så du knapper en øl op og ligger dig ind i soveværelset, hvor efter du kommer i tanke om, at I ikke har den helt store tv-pakke. Eftermiddagen er ødelagt, for du kan ikke se fodbold!

Problemet kan også opstå, hvis du ikke holder en med af topholdene rundt omkring i de forskellige ligaer. Der er nemlig begrænset plads i fjernsynet, og det er ikke altid, at stationerne vælger den kamp, du gerne vil se.

Live streaming af fodbold - gratis og betalt

Det er der heldigvis råd for. Streaming-tjenester til sport generelt, men især fodbold, er i det seneste stykke tid blevet mere og mere populært. Derfor har vi lavet en guide til 6 muligheder for at se live fodbold. Desværre er de fleste af dem betalte, men vi har dog fundet 2 tjenester, der er gratis. Det kan du læsere mere om herunder. Det er desuden vigtigt at nævne, at det selvfølgelig kun er lovlige tjenester, som vi nævner.

Betalte live streaming-tjenester

Desværre så er de fleste af muligheder betalte. Det er selvfølgelig klart, at alt ikke er gratis, og det koster også penge at sende fodbold. Vil du ikke bruge betalte løsninger, så kan du læse om de gratis alternativer lidt længere nede.

Viaplay Sport

Viaplay logo - Betalt streaming tjeneste til fodbold

De fleste kender Viaplay som et sted, hvor du kan Paradise Hotel, Familien fra Bryggen og Til Middag Hos. Hvad flere ikke er klar over er, at Viaplay også har en Sports-pakke.

De annoncerer selv med, at de sender verdens bedste fodbold. Og der er noget om snakken. De viser Champions League, Superliga, Premier League og Bundesliga, som må betegnes (minus Superliga) som nogle af de bedste i verdenen.

Viaplay er en af de største streaming tjenester her i Danmark, og derfor er der også styr på teknikken. De har apps til de forskellige styrestystemer som iOS og Android. Samtidig spiller de godt sammen med både Apple TV og Chromecast, så du har rig mulighed for at caste din kamp op på dit fjernsyn.

Udover fodbold, så har du sikkert også en interesse for andre ting. Her sender de også Formel 1, Golf (European Tour), NFL og UFC, så du kan også se andre ting. Derudover har du selvfølgelig også mulighed for at se alle deres andre programmer.

Gå til Viaplay Sport →

Tv2 Play

TV2 Play Logo - Betalt streaming tjeneste til fodboldDe fleste kender TV2 og deres streaming tjeneste TV2 Play. Her har man mulighed for, at se alle deres programmer, som også bliver sendt på TV. De har dog også en pakke, hvor du har mulighed for at følge med live på kanalerne.

Du tænker nok, at de ikke sender ret meget fodbold på TV2, og det kan du have ret i. Dog plejer de som regel at være rigtig aktive under slutrunder. Det var de blandt andet under VM 2018 i Rusland, hvor jeg selv købte den store live-pakke, da jeg gerne ville se fodbold. Da slutrunden var overstået og Frankrig kunne løfte trofæet, så afmeldte jeg mit abonnement.

Du skal derfor holde øje med TV2 Play i forhold til de store slutrunder, hvor de plejer at have et engagement. Det kan derfor godt betale sig at benytte sig af tjenesten i den periode.

Udover fodbold, så dækker de som reelt de store sportsbegivenheder. Her kan blandt andet nævnes OL, EM og selvfølgelig VM. Derudover så sender de også en del tennis, håndbold, basketball, ishockey, badminton og cykling (Tour De France og Vueltaen. Derudover har du selvfølgelig også adgang til deres programmer og arkiv, hvor du blandt andet finder Klovn, Anna Pihl og en del danske og udenlandske film.

Gå til TV2 Play →

Eurosport Player

Eurosport Player logo - Betalt streaming tjeneste -

Eurosport Player må siges at være en af de nyere spillere på markedet. Der er ikke ret mange, der kender denne streaming tjeneste, men den skal helt klar overvejes.

Med Eurosport Player kan du se Premier League, Europa League, kvalifikation til de forskellige runder som EM og VM og Nations League.

Derudover har du også muligheder for at se alle de andre ting, som Eurosport 1 og Eurosport 2 sender. De sender meget forskellig sport som f.eks. motorsport, snooker, cykling, judo og meget andet.

Eurosport Player har apps til gængse enheder som iOS og Android. Du har desuden mulighed for at benytte dig af en Chromecast eller Apple TV til at caste op til fjernsyn. De har desuden også en app til Playstation og Xbox, så her har du også mulighed for at benytte dig af tjenesten. Derudover har de også en app til dit Smart TV, såfremt det er et Samsung TV.

Gå til Eurosport Player →

Gratis live streaming-tjenester

Hvis alt var gratis, så ville det være fedt at se fodbold. Dog er det ikke sådan, men der er nogle enkelte steder, hvor du har mulighed for at live streame fodbold gratis. Dem vi kender til har vi listet herunder. Det skal dog nævnes, at vi IKKE skriver om ulovlige streaming muligheder.

Bet365

Bet365 logo - gratis streaming tjeneste til fodboldBet365 er mest af alt kendt for at være bookmaker for sportsbetting. Det er de stadig, men hvad mange ikke er klar over, så sender de også en del fodbold live.

Det er nemlig sådan, at Bet365 livestreamer stort set alle kampe i store ligaer. Det eneste minus er dog, at du skal have penge stående på din konto. Du skal altså ikke have penge i et væddemål, før det virker.

Har du oddset indenfor de sidste 24 timer har du dog mulighed for at se fodbold gratis, selvom du ikke har nogle penge stående på din konto.

Den eneste ulempe udover, at du skal smide penge ind på kontoen er, at du ikke har mulighed for at se fodbold i dit hjemland. Du har altså ikke mulighed for at se kampe fra Superligaen.

Samtidig så er Bet365 ikke en tjeneste, der er designet til streaming, så det er ikke verdens bedste brugeroplevelse. De har dog apps til både iOS og Android, så du har mulighed for at følge med her. Du kan dog ikke smide dem på dit TV med Apple TV eller Chromecast, da den ikke er beregnet til dette.

Gå til Bet365 →

DR.TV

DR TV Logo - gratis streaming tjeneste til fodboldNår vi snakker streaming, så er der mange, der glemmer DR. På trods af, at DR er betalt over licensen, så er den “gratis” som sådan.

DR sender ikke ret meget live fodbold. Det sker dog enkelte gange, at der vises kampe til slutrunder. Dog er det meste indhold fra DR programmer, magasiner og dokumentarer.

De laver en del forskellige materiale, som kan være meget relevant for en fodboldtosse som mig selv. Du kan blandt andet se Fodboldmagasinet, som kan være rigtig spændende at følge med i.

DR.TV har du mulighed for at se på alle dine enheder, da de har apps til Xbox, Playstation, iOS og Android. På den måde har du mulighed for at følge med overalt.

Ulempen ved tjenesten er dog, at det bliver slettet efter et stykke tid. Du skal derfor være relativt hurtig i nogle tilfælde, hvis du vil følge med.

Gå til DR.TV →

Kender du til andre streaming tjenester, som du synes vi skal have med på listen, så skal du være velkommen til at smide en kommentar herunder. Vi er mest interesserede i gratis tjenester, men betalte tjenester er også OK.


    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *