3 tips: Guide til billige fodboldstøvler

Hvis du elsker fodbold, så spiller du garanteret også så meget, som det overhovedet er muligt. Du kan bruge rigtig mange timer på at træne og spille kamp. Derfor er du også klar over, at fodboldstøvler bliver slidt på et tidspunkt. Det er selvfølgelig klart, at jo mere du bruger dem, jo hurtigere slides de.

Det kan også være, at du har et barn, der spiller fodbold. Børn kan have perioder, hvor de vokser rigtig hurtigt, så derfor vil de også vokse ud af deres støvler. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man skal ud og købe nye, selvom de måske ikke er slidt helt ned.

Derfor er vi allesammen interesseret i at spare mest muligt på vores fodboldsko. Derfor har vi lavet en guide til, hvordan du finder billige fodboldstøvler, så du kan spare en masse penge.

Tip 1: Køb brugt

Den første mulighed er selvfølgelig, at du køber brugt. Mange børn vokser ud af deres støvler, og derfor kan du nemt finde en masse aflagte, der stadig er i fin stand. Nogle børn kan ikke nå at slide deres fodboldsko op, inden de vokser ud af dem.

Her kan du kigge på de traditionelle sider som Den Blå Avis eller Gul og Gratis, men det er også meget relevant at kigge på Facebook Marketplace. Det er den markedsplads, som Facebook har lavet i deres system. Samtidig kan du også holde øje med de mange Facebook grupper, der findes. Her tænker jeg både på almindelige lokale køb og salg grupper, men også generelle sider om fodboldstøvler.

Med den her metode kan du spare en masse penge, men det kræver også, at du er vågen og holder øje med, hvad der bliver slået op de forskellige steder.

Tip 2: Kig i god tid

Butikkerne køre som regel tilbud, når det er udenfor sæson. Så skal de have tømt deres varelager, så der er plads til nye støvler. Her kan man typisk spare en passe penge og finde en del gode tilbud på fodboldstøvler.

Derfor er det vigtigt, at du er i god tid. Hvis du ved, at du skal bruge et nyt par om 3 måneder, så begynd allerede at hold øje nu. Hvis du gør det, så er chancen større for, at du finder et par billigt. Så kan du holde øje med de forskellige webshops tilbudssektion uanset, om du er ude efter Nike fodboldstøvler eller du er ude efter Adidas indendørssko.

Dette kan specielt være relevant, når vi snakker forskellige sæsoner. Når vi rammer vinter, så vil du typisk kunne finde billige fodboldstøvler. Når vi rammer foråret, så vil du typisk kunne finde billige indendørssko, så på den måde kan du bruge sæsonerne til din fordel. Det kræver dog, at du er lidt forudseelig, så du ved, hvad du får brug for i fremtiden.

Tip 3: Brug vores sammenligner

Dette er en af grundene til, at jeg har bygget vores robot. Jeg var træt af at bruge alt for mange penge på fodboldstøvler, og jeg brugte personligt en del tid på sammenligne priser på tværs af webshops. Så kiggede jeg 10 forskellige webshops igennem for at finde dem jeg ønskede til en god pris.

Det har jeg løst ved at prissammenligne på tværs af forhandlere. Så når du ser et par Adidas Copa Mundial her på siden, så får du vist den absolut bedste pris på tværs af de forhandlere, som vi sammenligner fra. Så er du garanteret en god pris på dine nye støvler.

Du kan gå til de forskellige mærker gennem topmenuen eller sidemenuen. Alternativ så har vi lavet en liste over de bedste tilbud lige nu, som du kan finde herunder.

De bedste tilbud på fodboldstøvler lige nu →