Nike Tiempo Legend 7 Elite

Legend 7 Elite er den absolutte topmodel i Tiempo-kollektionen. Du får det bedste af det bedste, da der er ikke er sparet på noget i denne model.

Tiempo henvender sig til primært til de bomstærke forsvarsspillere, men kan sagtens bruges af spillere på mange andre positioner. På den måde er støvlen meget alsidig.

Hvis du vil læse mere om modellen, så har du lavet en længere mere detaljeret beskrivelse i bunden af siden.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Tiempo Legend 7 Elite lige nu. Vores priser opdateres dagligt, så du er sikker på at finde de billigste støvler.


  Tiempo Legend 7 Elite

  Herunder har vi lavet en længere af beskrivelse af modellen. Du kan blandt andet læse om overdelen, knopperne, indersålen, vægten og meget andet.

  Elite-modellen er topmodellen i kollektionen, hvor du ellers kan finde Tiempo Legend 7 Academy og Tiempo Legend 7 Pro.

  Primært henvender modellen sig til forsvarsspillere. Dette ses blandt andet ved at Sergio Ramos og Virgil van Dijk spiller i denne støvle.

  Overdelen

  Overdelen er lavet af premium kængurulæder. Denne er produceret, så du ikke har syninger eller sømme på for- og midtfoden.

  Kængurulæderet er ikke behandlet ret meget, så det kan stadig arbejde. Det giver dig en blød og smidig overdel, der er behagelig at have på.

  Den er dog behandlet med Nikes ACC (All Conditions Control). Det er deres behandling, der sikrer en god boldkontrol uanset vejrforhold.

  Yderst på overdelen finder du kængurulæderet. Dog består den også af 3 andre materialer. Lige bagved kængurulæderet finder du et skumskelet. Herefter kommer der et nylon indsæt og inderst finder du en Fit-Mesh foring.

  Kængurulæderet er ganske unikt, da det sikrer en god pasform, så du har de bedste forudsætninger for en god komfort. Samtidig giver det også et godt touch på bolden, så du ikke skal bekymre dig om din boldkontrol.

  Skumskelettet hjælper på dette, da det er opbygget, så det giver en dæmpende effekt på dine førsteberøringer.

  Stabiliteten sikrer nylon indsætter for, mens foringen af Fit-Mesh sikrer, at støvlen holder sin pasform. Med dette materiale har du ikke samme mulighed for at overstrække det unikke kængurulæder.

  Fodboldstøvlen har også fået integreret en stor del Flywire-kabler. Det er det samme materiale som Flyknit, der er integreret flere steder i støvlen.

  De sikrer, at den holder pasformen og stabiliteten, da de løber fra oversiden af vristen til den bagerste del af anklen. Her er de forankret i ydersålen, så det er spændt godt ind.

  Hælen

  Hælen er specielt i forhold til de tidligere Tiempo-modeller. Hælen er nemlig blevet konstrureret i Flyknit, der sikrer en god støtte, men også åndbarhed.

  Hælen har ligeledes en blød mikrofiberforing og Stability Pods. Stability Pods er små puder, der gør, at din hæl bliver holdt meget bedre fast i støvlen. De sikrer det nødvendige komfort og lock-down, så din hæl er låst godt fast i støvlen.

  Ydersålen

  Ydersålen af Pebax på Tiempo 7 Elite kaldes for Hyperstability. Det ligger lidt i ordet, at det betyder, at den står for stabilitet.

  Den er designet til vendinger i højt tempo. Den er designet til at være responsiv, men stadig give dig den nødvendige support, som du har brug for.

  Indersålen

  Indersålen er formstøbt, så den ikke kan arbejde. Den er designet til at høje din komfort, og ved hjælp af NikeGrip-teknologi kan den forhindre, at din fod glider rundt i støvlen.

  Vægt

  FG-modellen vejer 208 gram.

  AG-Pro-modellen vejer 208 gram.

  SG-Pro-modellen vejer 208 gram.