Nike Mercurial Vapor 12 Pro

Nike Mercurial Vapor 12 Pro er modellen mellem Vapor 12 Academy og Vapor 12 Elite. Det er en model, hvor du får lidt af det hele til en rigtig fornuftig pris.

Hvis du vil læse mere om Vapor 12 Pro fra Mercurial-kollektionen, så finder du en detaljeret beskrivelse lidt længere nede.

Herunder har vi samlet de bedste priser på modellen lige nu. Du slipper for besværet med at sammenligne priser på tværs af forhandlere, for det har vi gjort for dig. Vores priser opdateres dagligt!


  Vapor 12 Pro

  Herunder har vi beskrevet modellen lidt nærmere. Mercurial henvender sig generelt til den hurtige kantspiller. Dette ses blandt andet ved, at blandt andet Neymar og Ronaldo spiller i disse støvler.

  Overdelen

  Overdelen består af et premium syntestisk materiale, der har indarbejdet en mikroteksturering. Dette sikrer dig en god boldkontrol, når det skal gå stærkt.

  Den er desuden designet til at sidde helt tæt på din fod, så du får et godt fit og en god komfort.

  Overdelen er ligeledes behandlet med NIKESKIN. Dette er et tyndt lag PU-film, som kombineret med performance mesh, så har en åndbar overflade, men stadig en let overdel.

  Den er desuden behandlet med ACC (All Conditions Control), som giver dig en god og sikker boldkontrol uanset vejret.

  Ydersålen

  Ydersålen er designet til den hurtige spiller. Den er optimeret, så du har den størst mulige kraftoverførsel ned i jorden, så du kan komme hurtigt afsted.

  Den består af en 2-delt plade, som er placeret under hælen og under forfoden. Den er responsiv, men fleksibel, hvilket giver dig de optimale betingelser for at komme hurtigt afsted.

  Samtidig er den designet således, at du får en optimal støddæmpning, samt for at mindske af skred i støvlen.

  Knopsystemet

  I forlængelse af ydersålen kommer knopsystemet. Knopsystemet er ligeledes optimeret for at give dig de bedste muligheder for at løbe stærkt.

  Nike har udviklet et knopsystem, der sikrer en hurtig acceleration, men også en hurtig deceleration. Det har de gjort igennem et computerprogram, der har vist lige nøjagtigt, hvor knopper skal placeres for at optimere acceleration, deceleration og retningsskift.

  Vægt

  FG-modellen vejer 209 gram.