Atletico Madrid fodboldtrøjer

Atletico Madrid har i mange år været konkurrenter til titlen i den spanske liga sammen med Barcelona og Real Madrid. Hvis du er fan af Atletico, så er du landet helt rigtige sted. Herunder finder du et stort udvalg af deres fodboldtrøjer – både hjemme og ude. Ligeledes har vi samlet de bedste priser på din nye trøje.


Atletico Madrid

Som nævnt ovenover så er Atletico hvert år en af bejlerne til titlen i den spanske liga. De kæmper hvert år mod giganterne fra Real Madrid og Barcelona, og de må siges at have bidt sig fast i toppen af ligaen.

2014 er et godt eksempel på dette. Her vandt klubben det spanske mesterskab, og de spillede sig i Champions League-finalen, hvor de måtte se sig slået af rivalerne fra Real Madrid.

De var ligeledes i Champions League-finalen i 2016, hvor de ligeledes blev slået af de lokale rivaler. Dette bevidner dog, at Atletico er blevet en klub, der sagtens kan være med i toppen af europæisk fodbold.

Ovenover har du mulighed for at finde de bedste tilbud på din nye Atletico Madrid trøje. Du finder både hjemmebane- og udebanetrøjer, så der burde være en fodboldtrøje, der matcher din smag.
Stadion
Deres stadion kaldes Estadio Vicente Calderón, og der er plads til 55.000 mennesker på tribunerne.

Spillestil
Klubben er kendt for deres spillestil bestående af hårdt arbejde og streng disicplin. Det er blandt andet træner Diego Simeone, der igennem flere år har praktiseret denne spillestil.

Danskere i klubben
Indtil videre har der kun været 2 danskere i klubben. Først og fremmest har Børge Carlo Mathiesen spillet i klubben i sæsonen 49/50. Det mest prominente navn er dog Jesper Grønkjær, der tørnede ud for klubben i sæsonen 04/05.