Umbro Medusae

Medusae er en af topmodellerne fra mærket Umbro. Det er en støvle, der er målrettet angriberen på banen. Umbro har derfor fokuseret på at optimere boldkontrollen, så du hurtigt kan sætte en mand.

Vi har skrevet mere om støvlen længere nede, hvis du vil læse lidt mere om den.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Medusae, så du slipper for at betale for meget!


  Medusae

  Overdelen

  Forfoden på Medusae er lavet af kængurulæder. Kængurulæder er kendt for at skabe en rigtig god komfort i støvlen. Derudover giver det også en rigtig god boldkontrol og et godt touch på bolden.

  Midtfoden og noget af hælen har fået et mesh-lignende materiale, der primært giver dig støtte, men også holder vægten nede. Der er dog også placeret et læderstykke på hælen for ekstra komfort.

  Ved hælen er der lavet et snit i støvlen, så den aflaster din akillessene.

  Indvendigt

  Indvendigt har Medusae et skelet, der holder din fod fast omkring midtfoden. Den sikre, at din fod ikke smutter rundt, når du laver hurtige retningsskift.

  Indersålen

  Indersålen er lavet ud fra et anatomisk synspunkt, så den giver det bedste fit til din fod. Samtidig er den perforeret, så din fod stadig kan ånde, selvom den er låst fast i støvlen.

  Ydersålen

  Ydersålen på modellen er lavet af et let materiale kaldet Pebax. Det er Umbros Speed-sål, som består af en sål i et helt stykke. Den har fået nogle riller, der gør, at den stadig kan give sig på trods af, at den er i et stykke.

  Knopsystemet

  Knopsystemet kombinerer forskellige slags knopper, som sørger for et godt greb i underlaget. Den arbejder sammen med ydersålen, så du samtidig også har den rette respons fra støvlen til underlaget.