Ronaldo fodboldstøvler

Hvis du leder efter Ronaldo fodboldstøvler, så er du landet det helt rigtige sted. Herunder har vi samlet de bedste priser hans modeller fra Nike.

  Hvorfor hedder den CR7?

  Modellen er opkaldt efter Cristiano Ronaldo, som bekendt spiller i nummer7, deraf CR7. Støvlen er lavet med udgangspunkt i Ronaldos rolle som kaptajn på det portugisiske landshold.  Han var første gang kaptajn for det portugisiske landshold som 22 årig, hvor han lige siden er gået forrest. Han har haft en enorm indflydelse på holdet – også selvom han ikke har spillet. Dette skete blandt andet, da Portugal vandt EM i 2016. Her var han skadet, men formåede alligevel at få en positiv indflydelse fra bænken.

  Derfor er farverne til støvlen udvalgt de nationale farver fra Portugal. Her er den blandt andet inspireret af Portugals historiske udforskning gennem de azurblå farver. Bogstavet C for captain er også implementeret på støvlen. Mønstret på modellen er det samme, som der er benyttet på den portugisiske landsholdstrøje. Derfor er serien også kaldet “Chapter 6 – Born Leader” for nummer 6 af Superfly og fordi Ronaldo er den leder, som han er.

  Modellen er designet til den eksplosive og fartglade type, som han selv er. Det er den også designet efter, hvilket både kan ses på knopsystemet, overfladen og vægten på støvlen. Den er optimeret efter fart.

  Hvem er Cristiano Ronaldo?

  Hvis du ikke ved, hvem Ronaldo er, så har du ikke fulgt ret meget med i fodbold de seneste år. Han er fra 1985, og han starter sin fodboldkarriere ud med at spille for Sporting CP i den bedste portugisiske liga.

  Herefter bliver han i 2003 hentet til Manchester United af Sir Alex Ferguson. Her får han den velkendt trøje nummer 7. Ronaldo gør det godt i United, og han bliver i 2008 kåret til verdens bedste fodboldspiller for første gang. Samme år vinder han også Champions League med Manchester United.

  Året efter skifter han til Real Madrid, hvor han når at vinde CL-trofæet hele 4 gange.  Imens han er i Real Madrid formår han at blive kåret til verdens fodboldspiller hele 4 gange. Ham og Lionel Messi har altså vundet prisen 5 gange begge to. I 2018 skifter han dog til Juventus efter 10 år i Real Madrid. Hvordan han kommer til at gøre det her er ikke til at vide. Rigtig mange havde nok set ham tilbage i United, men han er ikke bange for en udfordring, så han valgte at tage til Serie A i stedet.

  Hvor meget tjener Ronaldo i løn?

  I følge The Guardian tjener Cristiano Ronaldo 30 millioner euro (cirka 224 millioner kroner) om året i den italienske klub Juventus. Derudover tjener han også en del ved sponsorater, men det er ikke offentliggjort nogle steder.

  Kilde: Wikipedia