Blog

Genialt trick til at undgå vabler i dine fodboldstøvler [og andre tips]

En fod bliver udsat for meget, når man spiller fodbold. Hårde tacklinger, skiftende forhold, varme dage og kolde dage. En af de værste ting, som man kan risikere som fodboldspiller er vabler. De kommer gerne, hvis man lige har fået et sæt nye fodboldstøvler, eller hvis man har haft en pause i en lidt længere periode.

Dog har vi et genialt trick til dig, som du garanteret ikke har hørt om før. Det hjælper med at undgå vablerne, og i mange tilfælde, så gør det, at du slet ikke får vabler, selvom det er helt nye fodboldstøvler.

Vores bedste trick

Det bedste trick til at undgå de forbandende sataner er et meget simpelt trick. Du sørger simpelthen for at putte dine fødder i et koldt fodbad, når du kommer hjem. De skal ikke være i længere end 30 sekunder.

Selvom det kan være lidt ubehageligt de første par gange, så er det altså noget, der virker.

Et alternativ kunne være, at du tager den kolde bruser i badet og skyller dine fødder med i et minut eller to.

Vandet nedkøler huden, så den trækker sig sammen. Det gør, at de irriterede områder på din hud bliver mindre irriteret. Vablerne kommer nemlig pga. en belastning/irritation, som din hud ikke er vant til.

Dette trick kan både hjælpe dig med undgå vabler på anklerne, tæerne og trædepuden. Generelt set overalt på foden, men det her man ser de største problemer.

Hvis du vil være helt sikker på ikke at få vabler, så har vi lidt flere tips til dig herunder.

En rigtig støvle

Først og fremmest, så er det en god idé, at du har et par fodboldstøvler, der passer dig. På den måde er du sikker på, at din fod ikke får unødvendig belastning.

Har du en bred fod, så er du vigtigt, at du finder en fodboldsko, der passer til, og omvendt hvis du har en smal fod.

Spiller du i et par, der ikke passer til din fod, så vil du få problemer uanset hvad.

Hav dem på til dagligt

Selvom det måske lyder lidt tosset at rende rundt med sine nye støvler til daglig, så kan det faktisk godt være en god idé.

Tag dem på, når du sidder og ser fjernsyn, spiller FIFA eller hvad du nu laver. På den måde vil den udvide sig stille og roligt til at passe til din fod.

På den måde vil du kunne undgå de værste vabler, hvis du gør det tilstrækkeligt. Vi anbefaler, at du har dem på minimum 30 minutter 3-4 gange, hvis du har store problemer med det.

Find en model, din fod er vant til

Et andet godt tip kan være, at du holder dig til de støvler du er vant til. Hvis du f.eks er vant til at spille i Nike støvler, så kan du godt opleve problemer, hvis du skifter til et andet mærke som f.eks Umbro eller Under Armour.

Indenfor de forskellige mærker kan det også være en god idé at holde sig til de specifikke kollektioner. Det kunne f.eks. være Adidas Nemeziz eller Puma King.

De forskellige modeller har forskellig pasform, så derfor vil det opleves anderledes på din fod. Dette kan gøre, at du får flere vabler. Hvis det er et stort problem, du har, så bør du overveje at holde dig til en model, som din fod er vant til.

Fodboldstøvler i vand – nej tak

Der har været rigtig populært at putte sine fodboldstøvler i vand for at udvide dem. Der er dog et stort problem ved dette, da rigtig mange af producenterne godtager dette.

Du kan nemlig risikere, at den lim, der er brugt i støvlerne bliver opløst. Derfor vil reklamationsretten på støvlerne ikke gælde, hvilket betyder, at du ikke kan få et par nye, hvis de går i stykker pga. producentfejl.

 

Guide til fodboldstøvler til brede fødder

Hvis du tit oplever, at dine fodboldstøvler trykker på siden af foden, fordi dine fødder er for brede, så er du landet på den rette guide. Herunder har vi samlet nogle tips til støvler til brede fødder. Samtidig har vi fundet nogle konkrete modeller, som er godt egnet til formålet.

Læs videre “Guide til fodboldstøvler til brede fødder”

Design dine egne fodboldstøvler

Nogle gange, så kan det være rigtigt svært at finde et par fodboldstøvler, som man har helt vild med. Dog kan man godt stå i den situation, at man har fundet en støvle, der er rigtig mange, der spiller i. Derfor vil der også være mange, der har denne samme farvekombination, hvilket kan blive lidt kedeligt i længden.

Læs videre “Design dine egne fodboldstøvler”

Lovlige streaming-tjenester: 4 betalte og 2 gratis til live fodbold

Når konen har taget over i stuen, fordi hun skal se Desperate Housewives, så er der kun en anden udvej. Så du knapper en øl op og ligger dig ind i soveværelset, hvor efter du kommer i tanke om, at I ikke har den helt store tv-pakke. Eftermiddagen er ødelagt, for du kan ikke se fodbold!

Læs videre “Lovlige streaming-tjenester: 4 betalte og 2 gratis til live fodbold”