Blog

Genialt trick til at undgå vabler i dine fodboldstøvler [og andre tips]

En fod bliver udsat for meget, når man spiller fodbold. Hårde tacklinger, skiftende forhold, varme dage og kolde dage. En af de værste ting, som man kan risikere som fodboldspiller er vabler. De kommer gerne, hvis man lige har fået et sæt nye fodboldstøvler, eller hvis man har haft en pause i en lidt længere … Læs videre “Genialt trick til at undgå vabler i dine fodboldstøvler [og andre tips]”

Design dine egne fodboldstøvler

Nogle gange, så kan det være rigtigt svært at finde et par fodboldstøvler, som man har helt vild med. Dog kan man godt stå i den situation, at man har fundet en støvle, der er rigtig mange, der spiller i. Derfor vil der også være mange, der har denne samme farvekombination, hvilket kan blive lidt … Læs videre “Design dine egne fodboldstøvler”

Lovlige streaming-tjenester: 4 betalte og 2 gratis til live fodbold

Når konen har taget over i stuen, fordi hun skal se Desperate Housewives, så er der kun en anden udvej. Så du knapper en øl op og ligger dig ind i soveværelset, hvor efter du kommer i tanke om, at I ikke har den helt store tv-pakke. Eftermiddagen er ødelagt, for du kan ikke se … Læs videre “Lovlige streaming-tjenester: 4 betalte og 2 gratis til live fodbold”