Diadora fodboldstøvler

Diadora logoDiadora fodboldstøvler er nogle af de mest ikoniske støvler, der findes. Det er en mærke, der ikke tænker ret nyt, men primært holder fast i gamle traditioner.

Det italienske mærke er blandt andet mest kendt for at Roberto Baggio har spillet i deres støvler. Det er italiensk kvalitet, og et håndvært, der ikke er til at overse.

Herunder kan du se de bedste tilbud lige nu på fodboldsko fra Diadora. Længere nede har vi lavet en beskrivelse med deres mest populære kollektion.

  Én kollektion

  Primært så kører Diadora kun med en enkelt kollektion. Det er Roberto Baggio 03-kollektionen. Den er inspireret af legende selv, som havde en storslået karriere i blandt andet Juventus, Milan og Inter.

  Det er en kollektion, der er målrettet den lidt mere kræsne fodboldspiller, der ved, hvad han vil have. Samtidig er det til en spiller, der gerne vil opleve italiensk håndværk inde fra.

  Overdelen af støvlen er lavet af kænguruskind. Det er både smidigt og blødt, og derfor sikrer de helt optimale arbejdsbetingelser for din fod. Samtidig giver det et godt touch på bolden og en god boldfornemmelse.

  Samtidig har overdelen fået indarbejdet mikrofiber, som sikrer, at overdelen er vandafvisende. På den måde sikres den gode boldfornemmelse, selvom at vejret bliver vådt.

  Knopperne er lavet meget traditionelt som runde, som giver et sikkert greb i banen sammen med et godt afsæt.

  Generelt om Diadora

  Selvom at de ikke har et kæmpe stort udvalg af fodboldstøvler, så er der kvalitet i de modeller, som de laver. Samtidig er Diadora helt tilbage fra 1948, som vidner om en virksomhed, der ved, hvad de laver. Selvom fodbold ikke er der, hvor deres store fokus ligger, så har de alligevel lagt en masse kræfter i modellerne.