Under Armour Spotlight Pro

Spotlight Pro er en af de absolutte topmodellen fra Umbro. Det er en støvle, der er målrettet den hurtige og agressive spiller, der elsker fart. Den er målrettet kantspilleren eller den hurtige angriber, men kan også benyttes af andre. Vi har tjekket priser for dig, så du kan finde de bedste priser på modellen herunder. Har du lyst til at læse mere om Spotlight Pro-modellen, så kan du gøre dette længere nede.

 


  Spotlight Pro

  Støvlen er som nævnt ovenover målrettet de hurtige. Den er designet til en type, der elsker fart. Herunder har vi skrevet mere om de enkelte egenskaber, den har.

  Overdelen

  Overdelen er lavet i et syntetisk læder materiale, der er rigtig blødt og smidigt. Det giver en god komfort, da overdelen tilpasser sig din fods form. På den måde har du allerede en komfortabel støvle at spille i fra første gang, du har dem på. Derudover giver det også en rigtig god boldfornemmelse og en god boldkontrol.

  Som du kan se på billederne ovenover, så er der heller ingen snørebånd i støvlen. Under Armour har skabt en konstruktion med lynlås i stedet, der giver et meget mere rent udtryk i støvlerne.

  Samtidig så har du en helt ren overflade at sparke med. Dette skulle altså give dig muligheden for at få et endnu mere rent træf på bolden.

  Henover midtfoden har støvlen en konstruktion, der består af neopren kompressionmateriale, der fungerer næsten lige som en sok. Den låser også din fod fast, så du får ekstra komfort og støtte. Du har også et mere sikkert fit, når du laver hurtige vendinger.

  Indvendigt

  Indersålen består af Under Armours Speedform. Det er små skridsikre felter,  der følger fodens kontaktpunkter. Den sikrer, at din fod ikke skrider nogle steder.

  Knopsystemet

  Knopsystemet er designet efter fart. De har fokuseret på at skabe muligheden for eksplosive afsæt, hvilket knopsystemet giver. Knopsystemet arbejder sammen med den lette ydersål i carbon, så du kan sætte dine modstandere med din eksplosivitet.

  Vægt

  Under Armour Spotlight Pro har en vægt på 223 gram.