Guide til fodboldstøvler til brede fødder

Hvis du tit oplever, at dine fodboldstøvler trykker på siden af foden, fordi dine fødder er for brede, så er du landet på den rette guide. Herunder har vi samlet nogle tips til støvler til brede fødder. Samtidig har vi fundet nogle konkrete modeller, som er godt egnet til formålet.

Herunder har vi samlet nogle af bedst egnede fodboldstøvler til en bred fod.

  Hvis du tit oplever, at dine fodboldstøvler trykker på siden af foden, fordi dine fødder er for brede, så er du landet på den rette guide. Herunder har vi samlet nogle tips til støvler til brede fødder. Samtidig har vi fundet nogle konkrete modeller, som er godt egnet til formålet.

  Det kan være besværligt at finde et sæt nye fodboldstøvler, da man gerne skulle finde nogle, man er godt tilpas i. I dit tilfælde, så er det endnu mere vigtigt, hvis du har en bredere fod end den normale fodboldspiller.

  Først og fremmest er det vigtigt, at du kigger efter et materiale, der kan arbejde. Her er mange af de nye fodboldstøvler ikke ret gode, da de har en bestemt pasform. De tilpasser sig selvfølgelig lidt til din fod, men de fleste nu til dags er lavet af et syntetisk materiale som kunststof eller kunstlæder. Det kan slet ikke arbejde lige så meget som f.eks. læder.

  Derfor er det bedste råd, at du finder dig et sæt læder fodboldstøvler. Herunder har vi listet 2 klassikere, som du helt sikkert kender. De garanterer god komfort, og det er derfor disse 2 støvler stadig er på markedet.

  Adidas Copa Mundial

   Adidas Copa Mundial er en af de helt store klassikere indenfor støvler. Den er lavet af kængurulæder, som er et materiale, der arbejder rigtig godt. På den måde tilpasser den sig til din fod.

   Samtidig er sålen ekstra bred, hvilket egner sig perfekt til en fodboldspiller med en bred fod. Knopperne er formet runde, hvilket man ikke ser så tit mere. Det har dog fungeret de sidste mange år for Copa Mundial, så det er stadig en sikker løsning.

   Det er en støvle, der har det helt store fokus på komfort. Den er perfekt til nybegynderen, men også den lidt mere erfarne. Den kan klare mange opgaver, og det er blandt andet derfor, at støvlen stadig er på markedet efter mange år.

   Her til venstre kan du se, hvor du kan finde Adidas Copa Mundial billigst, så du slipper for at skulle ud og finde en forhandler. Er du interesseret i at læse mere om støvlen, så kan du gøre det på linket herunder.

   Læs mere om Adidas Copa Mundial fodboldstøvler her.

   Puma King

    Puma King fodboldstøvler er også en af de helt store klassikere. Der er rigtig mange ældre fodboldspillere, der spiller i denne model. Den har været på markedet siden 1968, så det er en gammel kending.

    De mange år på markedet må betyde, at modellen kan noget. Ellers så ville Puma ikke blive ved med at producere støvlen. Overdelen på støvlen er lavet af kænguruskind, hvilket gør, at den nemt kan arbejde med din fod.

    Den har ligesom den første støvle også de her runde knopper, som bare var populære førhen. Man ser det ikke ret meget mere, men det betyder dog ikke, at det ikke stadig fungerer. Det vidner de mange år på markedet om.

    Puma King er en altså en støvle, hvor komforten er i højsædet. Den har også en lidt bredere sål en normalt, hvilket gør, at den er ekstra god til brede fødder.

    Til venstre har vi været ude og finde den bedste pris på modellen for dig. Vi har også lavet en artikel om King, som du kan læse, hvis du vil vide mere. Du finder linket til denne herunder.

    Læs mere om Puma King her.


     Skriv et svar

     Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *