Neymar fodboldstøvler

Neymar Junior er en af de helt store stjerner.  Han må siges at være en kanditat til at blive en af verdens bedste fodboldspillere i fremtiden. Allerede nu, så er han rigtig tæt på.

Derfor er han efterhånden også ved at være en rigtig populær herre. Efter han rykkede fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain, så har han virkelig fået mulighed for at bevise sit værd.

Leder du efter Neymar fodboldstøvler, så skal du ikke lede længere. Herunder har vi samlet de bedste priser på hans modeller fra Nike. Modellen er inspireret af det brasilianske landshold, hvilket tydeligt ses på de farver, der er i spil på støvlen.

  Hvorfor hedder de NJR?

  Støvlerne hedder NJR, fordi de er inspireret af Neymar Junior. Modellen har taget udgangspunkt i Neymars rejse igennem fodbold. Støvlen er lavet med udgangspunkt i det brasilianske landholdsfarver. Den er designet med den skriggule farve, som også passer på NJR’s personlighed. Han er en fodboldspiller, der spiller på samme måde, uanset hvor han er. Han har holdt fast i sin spillestil siden han tog fra Santos FC. Han er ligeglad med eksperter og medier – han spiller som det passer ham.

  Modellen er generelt indrettet ligesom de andre Mercurial Vapor-modeller. De er indrettet efter fart og eksplosivitet, som Neymar står inde for. Så vil du have et par fodboldstøvler ligesom brasilianeren, så er du landet det rette sted.

  Hvem er Neymar Junior?

  Neymar Junior er en brasiliansk fodboldspiller, der spiller i PSG. Han er født i 1992, men han har allerede oplevet meget. Han startede sin karriere i den bedste brasilianske række hos Santos. Efter en masse opmærksomhed pga. hans overlegne spillestil drog han til Barcelona i 2013. 3 år inden dette fik han debut for det brasilianske landshold, så allerede her var han klar til den store scene. Da han skiftede til Barcelona havde han spillet 44 kampe og 27 mål.

  I sin tid hos Barcelona nåede han at spille sammen med en masse af de helt store stjerner. Lionel Messi, Andres Iniesta, Xavi og mange af de andre. Det blev dog lidt for meget for ham til sidst, så han tog i 2017 til Paris SG. Her kunne han få lov til at blive stjernen på holdet efter, at han altid har stod i skyggen af Messi. Derfor er det ikke usandsynligt, at han kommer op og kæmpe med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo om verdens bedste fodboldspiller indenfor de næste par år. Et generationsskifte er på vej, og det bliver spændende at se, om han kan leve op til forventningerne.

  Kilde/billede: Wikipedia