Adidas Nemeziz 18+

18+ er den absolutte topmodel i Nemeziz-kollektionen. Det her der er benyttet til den nyeste teknologi indenfor fodboldstøvler. Længere nede er den beskrevet mere dybdegående.


  18+

  Overdelen

  Det første man lægger mærke til ved støvlen er, at der ikke er nogle snørebånd. Henover midtfoden ved vristen er der placeret deres 360Agility Bandage System. Her har de fundet inspiration ved torsiontape, der fungerer ligesom det medicinske tape. Her giver det dog støtte og ekstra stabilitet i støvlen samtidig med, at det holder din fod på plads.

  Her sidder der også nogle små gummiknopper, der også sørger for at holde din fod på plads. De sikrer altså også, at din fod ikke rykker sig nogen steder.

  Fra midtfoden op mod hælen ligger der også en bane af det samme system. Det kaldes 360Torsion Tape, og det er lavet af et stærkere materiale. Det sikrer, at du ikke skrider selvom du laver hurtige retningsskift.

  Fodboldskoen har også fået en opdateret version af deres Agilityknit i er version 2.0. Det består af super tynde garnstrukturer, der sikrer, at det sidder tæt til din fod, men at du samtidig har et godt touch på bolden.

  Overdelen er derudover belagt med deres NSG-teknologi (Non-Stop Grip). Det består af små 3D-knopper, der – uanset vejret – giver et godt greb på bolden.

  Sokken

  18+ har også en fortsættelse af støvlen ved anklen, som mange nye støvler er begyndt at have. Adidas kalder det Dual-Lock teknologi, og det er den her form for sok, der fortsætter, hvor støvlen slutter.

  Den sikrer, at din ankel bliver holdt fast, og den gør, at dit ben bliver en del af din fod.

  Indersålen

  18+ har en indersål bestående af det populære Boost-materiale. Det bruges i mange af deres sko, og det er noget af det bedste indenfor stødabsorberende materiale.

  Ydersålen

  Ydersålen er konstrueret let, men giver stadig en god balance og en god fleksibilitet. Samtidig giver den også den nødvendige support, når du skal overføre kræfterne til underlaget. Den er ligeledes designet, så du får det bedste greb i underlaget, så du kan vende hurtigt og eksplosivt.

  Vægt

  Nemeziz 18+ har en vægt på 213 gram.