Fodboldstøvler uden snørebånd

Et sæt fodboldstøvler uden snørebånd lyder jo helt vanvittigt! Eller hvad? Flere mærker er begyndt at producere modeller, hvor der ikke er noget til at spænde skoene med, så det kan godt lade sig gøre.

Typisk er det at finde på topmodellerne fra de forskellige mærker, så derfor skal du være opmærksom på, at du nok må slippe lidt for dem. Vi kan dog hjælpe dig lidt vej, da vi har sammenlignet priser på for dig. Herunder har vi samlet de bedste tilbud, så du kan spare flest penge.

Vil du læse mere om konceptet, så har vi skrevet mere om dette lidt længere nede på siden.

  Hvorfor skal man vælge sådan et par?

  Det er selvfølgelig klart, at snørebåndene fylder en stor del af overdelen på en fodboldstøvle. Her kan du godt risikere, at de sidder i vejen, så du ikke har mulighed for at få det samme rene spark, som du ville uden.

  På den måde har du også mulighed for at få et meget bedre touch på bolden, da du ikke har noget, der sidder i vejen. Du har derimod en helt ens overflade, så du ihvertfald ikke give støvlen skylden for dit spark.

  Hvordan kan det lade sig gøre uden snørebånd?

  Mange tænker sikkert, hvordan det overhovedet kan lade sig gøre. Man ved selv, hvor ubehageligt det kan være, hvis man ikke får bundet sine sko ordenligt.

  Det har flere af de store fundet løsninger på. En god løsning kan f.eks ses på fodboldstøvler fra Adidas. De har bygget deres Nemeziz støvle op omkring teknologien bag kompressionstape. Det gør, at din fod bliver holdt fast i støvlen på trods af, at du ikke har mulighed for at binde dem.

  Disse modeller er blandt andet følgende modeller:

  Derudover er der også enkelte modeller i de forskellige kollektioner, der kaldes for Laceless. Disse er også uden snørebånd.

  Generelt finder du nogle af bedste fodboldstøvler uden snørebånd fra Adidas. Fx kan du ikke finde Nike fodboldstøvler, hvor der ikke er snørebånd i.

  Det fungerer bedre end man regner med, men man kan dog godt være ude for, at det ikke passer til ens fod. Mærkerne sigter efter de mest normale fødder, så har du en meget bred eller smal fod, så kan du godt opleve problemer.