Nike fodboldstøvler med sok

Nike var en af de første mærker, der begyndte med den efterhånden halvberømte sok. Flere og flere støvler får denne sok, og det er der også en god grund til. Nike kalder Dynamic Fit Collar, og det er den del af fodboldskoen, der fortsætter op ad anklen. Herunder har vi samlet en guide til, hvad du skal være opmærksom på, og hvad den gør godt for.

Leder du efter Nike fodboldstøvler, så er vi også en overordnet side med dette. 

Vi har også samlet de bedste tilbud på Nike fodboldstøvler med sok herunder, hvor vi har sammenlignet priser på tværs af forhandlere. På den måde er du sikker på, at du får den bedste pris.

  Hvad er fordelen ved Dynamic Fit Collar?

  DFC (som det også kaldet) gør, at din fod er låst meget bedre fast. Da den jo fortsætter op ad anklen, så er den i højere grad en del af dit ben end tidligere. Overgangen fra ben til fod er altså blevet mindsket med dette tiltag. DFC kan du finde på rigtig mange forskellige Nike fodboldstøvler.

  Samtidig sikrer den også, at din ankel har et bedre arbejdsmiljø. Tit og ofte har anklen været meget udsat efter nutidens benskinner er kommet til, hvor ankelbeskytteren har måtte lade livet. Sokken er ikke helt samme erstatning, men den beskyttere bedre end ingenting.

  Da det først kom frem, der tænkte folk, at det så virkelig fjollet ud. Det gjorde jeg også selv. Det virkede latterligt, og mange skød det til at være et tiltag, der hurtigt faldt til jorden.

  Dog indrømmer de fleste, der har prøvet et sæt Nike med denne teknologi, at det ikke er helt dumt alligevel. Derfor er der også mange andre mærker, der har taget det til sig, da det bare fungerer. Det er specielt på topmodellerne rundt omkring, at man ser det.

  Hvor kan man finde Nike støvler med sok?

  Hos Nike finder man det primært ved Superfly-modellerne. Det findes både på Superfly-topmodellen, men også de billigere versioner. Derudover findes det også på modeller fra Phantom-serien som Vision Academy, Vision Pro og Vision Elite, men også andre kollektioner som fx Magista Obra Elite og Hypervenom 3 Elite.

  Vi har ovenover listet de modeller, som går ind under denne kategori. De har allesammen Dynamic Fit Collar, så du behøves ikke lede længere. Leder du generelt efter Nike fodboldstøvler, så har vi også en oversigt over disse.