Adidas Predator 19.3

Predator 19.3 er den billigste model i Predator-kollektionen. Selvom det er den billigste model, så er det også en af de modeller, hvor du får rigtig meget for pengene.

Med 19.3 får man nogle af de samme træk topmodellen Predator 19+, men til en brøkdel af prisen.

Hvis du vil læse mere om modellen, så finder du en længere beskrivelse lidt længere nede.

Herunder har vi samlet de bedste tilbud på Predator 19+ lige nu. Vores priser opdateres dagligt, så du kan være helt sikker på, at du får den bedste pris.


  Predator 19.3

  19.3 er som tidligere nævnt den billigste model i kollektionen. Du får dog en masse rigtig gode egenskaber fra topmodellen, som er væsentlig dyrere. På den måde får du en god støvle til en rigtig god pris.

  Udover 19.3, så finder du i denne kategori også modeller som Predator 19+, Predator 19.1 og Predator 19.2.

  Herunder kan du læse mere om modellen.

  Overdelen

  Som du kan se på billederne, så er 19.3 en fodboldstøvle med sok. Adidas kalder det Sockfit, og den er produceret i Spandex. Det er et meget elastisk materiale, og det gør, at den kan følge din fods naturlige former og bevægelser.

  Den forbedrer overgangen fra ben til fod, så støvlen bliver en endnu større del af dit ben. Sokken giver altså et godt, dynamisk fit.

  Overdelen er ligeledes ergonomisk udformet samtidig med, at hælen er udformet som en menneskehæl. Sammen sikrer de, at din fod låses fast i støvlen, og at det nødvendige lockdown er til stede.

  Overdelen har en meshmateriale med en speciel belægning, der sikrer dig en god boldkontrol uanset vejrforhold. Dertil har støvlen også flere kontrolzoner, som giver dig en god fornemmelse og et godt touch på bolden.

  Ydersålen

  Ydersålen er designet med egenskaber, der gør, at du har de bedste betingelser for stabilitet og støtte. Samtidig giver den dig gode forudsætninger for at gøre dig adræt, da du har mulighed for at bruge din fulde bevægelighed.

  Adidas har oplyst, at selvom der kun står FG på kassen, så kan støvlerne også anvendes som fodboldstøvler til kunstgræs.

  Vægt

  FG/AG-modellen vejer 277 gram.

  SG-modellen vejer 292 gram.