Nike Mercurial Vapor 12 Academy

Vapor 12 Academy er den billigste model i Vapor-serien. Det er dog slet ikke ensbetydende med, at du ikke får noget kvalitet for pengene. Academy er muligvis der, hvor du får mest for pengene. Du har nemlig mulighed for at få lidt af topmodellen Vapor 12 Elites egenskaber til ingen penge.

Længere kan du læse mere om selve modellen, hvis du er interesseret i det.

Herunder har vi samlet de bedste priser på Vapor 12 Academy, så du slipper for at sammenligne priser. Det har vi nemlig gjort for dig!


  Vapor 12 Academy

  Mercurial er målrettet den hurtige og eksplosive spiller, så det er denne model selvfølgelig også. Her har du mulighed for at få nogle af topmodellernes gode kvaliteter uden, at du skal betale den høje pris, der normalt følger med. Herunder har vi beskrevet de forskellige dele af støvlen for dig.

  Overdelen 

  Overdelen består af et syntetisk materiale. Det er lavet med en mikroteksturering, så den sørger for, at du har et godt greb – også selvom det går stærkt. Den er formet således, at den følger din fod så godt som muligt.

  Indvendigt

  Modellen er udstyret med en foring indvendigt, der sikrer dig en god komfort. Ved anklen har de placeret et stykke tekstil, der holder din ankel på plads, så den er sikret.

  Indersålen er designet således, at du får den mest optimale støddæmpning.

  Ydersålen

  En to-delt ydersål giver dig de mest optimale betingelser for responsivitet overført til underlaget.

  Knopsystemet

  Det er selvfølgelig en støvle i Mercurial-serien, så derfor ligger fokusset på fart. Det er primært ved knopperne, at man henter det meste effektivitet, så derfor har Nike også smidt flest kræfter i her.

  Her har de designet en helt nyt knopsystem med en masse ny prespunkter og vinkler. Det er designet til, at du hurtigt kan accelerere, men også decelerere. Det giver dig de mest optimale betingelser for at udnytte din fart med hurtige retningsskift.

  Vægt

  Nike Mercurial Vapor 12 Academy vejer 219 gram.