Puma King

Mange mærker og deres kollektioner går efter det nye, moderne look, hvor man konstant optimere design og funktioner for at gå den aller bedste fodboldstøvle.

Her er Puma lidt modsat med deres Puma King kollektion. Den er en sand legende på fodboldbanen, og der er ingen tvivl om dens kvaliteter. Modellen er gammel, men man kender den, og man ved, hvad den kan.

Er du interesseret i at læse mere om modellen, så har vi skrevet lidt mere længere nede.

Herunder har vi samlet de bedste priser, så du slipper for det. Vi sammenligner på tværs af en masse forhandlere, så du får den bedste pris  på Puma King fodboldstøvler serveret.


  King

  Puma King er en klassiker uden lige. Den eneste grund til, at den er nået så langt, er fordi den har nogle kvaliteter, der ikke kan sammenlignes. Herunder har vi skrevet lidt mere om elementerne i støvlen.

  Overdelen

  Det er en klassisk fodboldsko, vi har med at gøre her, så derfor er overdelen selvfølgelig i læder. Læder kan arbejde, så derfor tilpasser det sig din fod, så du opnår en rigtig god komfort. Det er blandt andet derfor, at der er mange, der stadig holder fast i den.

  Udover en god komfort, så er overdelen også designet med det i mente, at man skal have et godt touch på bolden og en god boldkontrol. Disse betingelser for du med læder-overdelen.

  Modellen laves dog også i en SL-model. I SL-modellen har de blandet mikrofiber med læderet, så du får en meget lettere støvle. Du har dog stadig de samme gode aspekter fra den gamle model – dog meget lettere.

  Denne model kan derfor være en fordel, hvis du er glad ved komforten i Puma King, men synes, at den måske lige er lidt for tung.

  Udvendigt

  Knopsystemet er der ikke meget at kommentere på. Det virker bare. Den er designet uden mange dikkedarer, så den er selvfølgelig helt sort med tunge i hvid. Dertil har den Pumas “swoosh”, som går ned ad siden på støvlen i hvid.

  Der er ikke ret mange vilde detaljer ved modellen. Den er bygget på kvalitet, og den leverer kvalitet.