Adidas Handball Spezial

Hvis du har spillet indendørsfodbold eller håndbold, så kender du helt sikkert denne model. Det er en indendørssko, der har været kendt de sidste 40 år. Det er et ikon i de danske haller uden lige – Adidas Handball Spezial.

Desværre er det dog sådan, at Adidas har valgt at lade modellen udgå. Det er der rigtig mange, der er kede af det over, fordi det er en sko, som alle har været glade for. Der er dog enkelte forhandlere, der stadig har modellen i deres sortiment. Dem der er tilbage har vi samlet herunder, så du kan være heldig.

Har de ikke flere på lager, så kan du se vores oversigt over andre Adidas indendørssko her. Er du tilbøjelig til indendørssko fra Nike, så har vi også en liste med dem.


    Adidas Spezial udgår

    Modellen er desværre udgået fra sortimentet. Du kan dog stadig være heldig at finde den hos enkelte forhandlere.

    Det er sko, der blev lanceret under håndbold VM i Tyskland. Her var det en topmodel, og den blev straks taget til sig. Den bestod af en gummisål med en ruskindsoverdel, og den gjorde det du havde brug for. Du kom til at stå godt fast.

    Selvom det oprindeligt er en sko til håndbold, så er der rigtig mange indendørs fodboldspillere, der har taget den til sig. Den gjorde nemlig, hvad den lovede, og alle elskede den. Derfor er der mange, der kommer til at savne den, da der er rigtig mange spillere, der har brugt.

    Du kan dog være heldig at finde den i lokale forhandlere rundt omkring.